7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12391
6,0 2 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Zgłosiłem już kolejną kontrybucję dot. zamiany plakatu na:

http://www.allegro.pl/item543531938_trzeci_oficer_cz_1_b_szyc_c_pazura_hit.html# gallery

Czy można coś jeszcze zrobić w tym temacie?

użytkownik usunięty
Michael_1610

Czekaj aż któryś weryfikator na to zerknie. Prawdopodobnie kontrybucja zostanie zaakceptowana, a Ty otrzymasz punkcik.

Nie zostanie zaakceptowana...
Słaba jakość skanu,
Źródło z Allegro dla niektorych jest niewystarczajace...
Dupa jednym słowem. Trzeba jeszcze poczekać.

ocenił(a) serial na 8
Michael_1610

Fajnie zrobiony ten plakat. Ale mój przedmówca ma rację nie zostanie zaakceptowany bo jakiś debil Ci napisze w komentarzu: słaba jakość.

użytkownik usunięty
cold_dog

Zgadzam się. Dobrze wygląda ten plakat i wg mnie nadaje się do zaakceptowania.

ocenił(a) serial na 10

Czy tu w ogóle można kogoś pośpieszyć ws. kontrybucji? Czy będziemy tak w nieskończoność czekać na zmianę plakatu?

A może trzeba zaproponować jakiś inny obrazek?

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

A możeby tak ktoś porządnie zeskanował okładkę TO i zamieścił jako nową kontrybucję?

użytkownik usunięty
Michael_1610

Ja umieśćiłem nową, skan w miare porządny, może zostanie zaakceptowany.

użytkownik usunięty

Mija tydzień, a żaden weryfikator nie zerknął niestety na to nawet. To jest jedyna kontrybucja, z której zaakceptowaniem mi się spieszy.

użytkownik usunięty

No i tak jak myślałem, odrzucono moją kontrybucję. Powód? Zła jakość. A jakość była dobra wg mnie, bo idiotyzmem jest odrzucać okładkę DVD, która wygląda tutaj prawie tak samo jak w realu. Na dodanej kontrybucji były tylko kolory ciemniejsze. Ciekawe, czego weryfikatorzy oczekują. Śmiechu warte.

no i się doczekaliśmy.. ;)

użytkownik usunięty
Dunaj_2

Doczekaliśmy się w końcu. Oby nikt nie zmienił plakatu na tę okładkę ze Sznajderem.

Przeszła moja kontrybucja :) Miejmy nadzieję, że nikt już przy tym nie będzie kombinował. Ale przydałoby się coś zrobić z obsadą, bo ani Kondeji, ani Kalińskiego, ani Kanibala w tej serii nie było (nawet w retrospekcjach).

użytkownik usunięty
M_a_r_q

Twoja pierwsza kontrybucja widzę, ale za to jaka:) Moja pierwsza też była przy "TO" ;)Z obsadą powinno się porządek zrobić.

ocenił(a) serial na 10

A Chyrze dodać w jego filmografii wzmiankę o trzeciej transzy gdzie w końcu jest w ''materiale archiwalnym(a apropo reżyser mógł sobie tą scenę odpuścić).