PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Co po ,,Violetcie"???

użytkownik usunięty

Jak myślicie, gdy wyemitują w Polsce drugi sezon do końca to co dalej? Czyżby powtórki od 1. odcinka 1. sezonu? Na początku pewnie będą powtór-ki tych ostatnich piętnastu odcinków, no ale co później? Czyli jakoś tak od połowy czerwca... Myślicie, że jest szansa na jakąś inną latynoską teleno-welę młodzieżową albo coś podobnego? Taki np. ,,Highway: Rolando la Aventura" nie był by zły. Chociaż znając polski DC na pewno tak się nie sta-nie, bo oni przecież emitują tylko swoje oryginalne produkcje. No, jeszcze zobaczymy. Jak myślicie?

ocenił(a) serial na 10

Nie sądzę, żeby Highwaya dali. Za stary. Ale na odcinki Violki od pierwszego byłabym chętna. Zobaczyć to wszystko od nowa... :)

użytkownik usunięty
Skailes

Też w to wątpię, no ale wszystko się jeszcze okaże. Taaak, od samego początku... Tomi i miotła, itd. XD

ocenił(a) serial na 10

I nazywanie Violki "Olga". Tomi pracujący w RestoBarze. Chcę to zobaczyć jeszcze raz. :D

użytkownik usunięty
Skailes

Ach, wspomnienia. XD

Wątpię, że by dali Highway. Chętnie bym sobie obejrzała. Prędzej puszczą odcinki od 1. jak w Ameryce Łacińskiej :)

użytkownik usunięty
kislowa

No i najprawdopodobniej właśnie tak będzie. ;]

Pewnie puszczą od początku. A jak skończy się V3.( bo 3 to chyba ostatni sezon) to nie mam pojęcia co będzie dalej. Ogólnie pomimo wad to jedyny serial jaki da się oglądać na Dc. Disney się strasznie zepsuł:(

użytkownik usunięty
Gosia1_7

Na razie nie wiadomo czy 3. sezon jest ostatnim. Moim zdaniem jest zbyt popularny, żeby go tak szybko zakończyć. Ale póki co jest za wcze-śnie, żeby o tym mówić, bo jeszcze nawet nie zaczęli go kręcić. U nas, w Polsce, ostatnie odcinki 3. sezonu zostaną wyemitowane nie wcze-śniej niż w pierwszej połowie 2016 roku. Przyznaję, Disney się strasznie zepsuł, ale ja tam i tak lubię oglądać DC. Co prawda większość seriali to porażka, ale kilka jest naprawdę świetnych, chociażby ,,Jessie", ,,Wolfblood" czy ,,Mako Mermaids". Przynajmniej moim zdaniem. :)

ocenił(a) serial na 3

Pewnie po Violetcie dadzą powtórki jakiegoś serialu co teraz leci, Powodzenia Charlie,Nadzdolni itp. A może jakiś nowy serial będzie w miejsce Violetty...Zresztą jak to ktoś ze członków mojej rodziny mówi-pożyjemy zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

U mnie też tak się mówi. Albo - "jak Bóg da". :D

użytkownik usunięty
Anabell1

Na razie nic nie wiadomo, ale ja myślę, że DC jednak zostanie przy powtórkach od pierwszego odcinka. ;)

ocenił(a) serial na 10

MOJE ŻYCIE LEGNIE W GRUUUZACH!!!!!!!!! BEZ VIOLI WIECZNIE LATAJĄCEJ Z KWIATKA NA KWIATEK I GŁUPOTY CAŁEGO SERIALU...!
Trzeba się będzie się przyzwyczaić. Przyzwyczailiśmy się do Violetty bez Tomasza to przyzwyczaimy się też do tego.
W ogóle MiniMini się popsuło c'nie? Kiedyś był Clifford, Franklin, Miś w niebieskim domu. itd. Teraz, gdy niedawno zrobiłam sobie seans z małą kuzynką to same głupie bajki. I ani śladu po tych pięknych (SMERFYY) z dzieciństwa.

użytkownik usunięty
Kingetta

Na razie mamy jeszcze pół drugiego sezonu do obejrzenia z dubbingiem, a w przyszłym i następnym roku jeszcze cały trzeci. Ciekawi mnie tylko co będzie emitowane podczas przerwy między tymi dwoma seriami. Ja tam na brak Tomasa nie narzekam, a nawet wręcz przeciwnie - cieszę się, że już go nie ma. Diego jest o wiele lepszą postacią. MiniMini+ moja droga, bo tak to się teraz nazywa. Ja nie wiem, nie oglądam, właściwie oglądam tylko Disney Channel, Polsat i TVN, nic poza tym. Możliwe, że tak jest, no ale naprawdę nie wiem. MiniMini+ oglądałem tylko jak byłem mały, a od dłuższego czasu nie oglądam w ogóle. Ale pamiętam, że też ,,Clifforda" lubiłem. ;]

ocenił(a) serial na 10

Tomas nie był jakoś zajmującą postacią, ale zwała była z jego ''zbitych'' min i tańca. Za ''Violettę'' pewnie będzie jakiś nowy idiotyczny serial typu ''Nadzdolni'' lub zaczną emitować powtórki ''Violetty'' czy innych seriali.

Kingetta

Ooo. Kochałam Franklina, Clifforda, Smerfy;) I jeszcze lubiłam Taba Luge( na pewno zle napisałam bo nie znam nazwy):)
Nie oglądam MiniMini+ od wieków ale zgodze się, że nie ma już tak fajnych bajek dla dzieci jak dawniej:(