Jak myślicie, czy jeszcze zobaczymy Larę w serialu? Na razie nic na ten temat nie wiadomo, ale jakie są wasze przypuszczenia? A skoro już o tym mowa, to czy wiadomo coś o pojawieniu się Carli Pandolfi (Esmeralda) w trzecim sezonie? Ja mam nadzieję, że będzie. ;)
A szkoda. Pewnie dadzą kogoś nowego zamiast niej. Na tą drugą jednak liczę, że wystąpi. ;)
Dokładnie. Tak jak pisałem w jednym z ostatnich tematów. ;] A może podwójny ślub? :D
No, aż dziwne, że do tej pory jeszcze żadnego nie było. 160 odcinków i nic. W tego typu serialach to trochę dziwne. No, nie licząc ślubu Germade w pierwszym sezonie...
I ślubu Gesmeraldy niedoszłego. A ja już-już się łudziłam, że on dojdzie do skutku...
No niestety. Ale na serio, podwójny ślub na koniec trzeciego sezonu to by było coś. ;]
Nie musi być na koniec. Jak dla mnie może być i w połowie. Byle był. Ale znając twórców na taki fajny pomysł nie wpadną.
Racja, jak dla mnie może być już nawet w 20 odcinku.
Ale wiesz, przygotowania do ślubu Germade trwały przez tyyyle odcinków, i jeszcze do zaręczyn...
No raczej nie. ;/
Też prawda... ;c
Powiedz swej przyszłej żonei proszę, żeby się ogarnęła, bo zaraz mnie jakimś wałkiem walnie, gdyż uważa, że ją obgadujemy xd
I co to niby jest, to tu? Hm? Że niby nie knujecie za moimi plecami? Ja nic nie mówię. :D
Szkoda mi wałka. Co jak co, ale ciasteczka robię dobre.
Widzę, że nic nie mówisz. widzę :D I wcale ja nie knuję za Twoimi plecami tylko proszę o przysługę Twego życiowego partnera, bo mnie nie słuchasz xD
Zrób i się podziel :P
Jasne, już lecę. Pff, ciastka robię na święta. Normalnie piekę szarlotki, makowce i inne takie. Już nie pamiętasz tego fenomenalnego toru na twoim i Rugga ślubie? :D
Chętnie bym z wami popisała, ale muszę iść spać. Życie nie jest sprawiedliwe :C
Nie było naszego ślubu - po pierwsze xD Ale na zaręczynach owszem, pamiętam. Pyszny *,*
Leć, wyśpij się. Jutro wielki dzień :)
Vale nie będzie :D
ESMERALDY NIE MA BYĆ, BO PSUJE GERMANGIE, A JAK NA NIĄ PATRZĘ TO BIERZE MNIE NA WYMIOTY! xD
Już wiem, Sara mi napisała, ale szkoda, że Vale nie będzie w ,,V3". ;/
Na wymioty mówisz? Ja mam tak z Angie. :)
Germeralda 4ever! <3
Szkoda :c Ostatnio nie wiem czemu spodobała mi się Tomasletta xD
Nie, nie, z tb się nie da! ;c
GERMANGIE FOREVER AND EVER ;DD ♥
Tomaletta, moja droga, Tomaletta. :P
No wiem. ^^
GERMANGIE TO PATOLOGIA. GERMERALDA RZĄDZI NA WIEKI WIEKÓW. Amen.
Nie, ja to od zawsze nazywałam Tomasletta, na cześć mojej koleżanki, która kiedyś mi napisała "Ej Martyna, od kiedy będzie tomasletta w Violetcie?" xD
Pff...
ŻADNA PATOLOGIA! PATOLOGIA TO MY WSZYSCY!
Ojcze nasz... xD
Kropka.
No dobra, jak wolisz. I tak nie ma większej różnicy. :)
Nie rób ,,pff...", bo się Marysia obrazi.
A my to już w ogóle jesteśmy nienormalni. XD
No widzisz. :D
W takim razie przepraszam, mój błąd. ;)
Dokładnie, na tym forum aż roi się od dżiniusów. :D
:D
Hahahaha o.o xD
Jestem genialna, zamiast robić zadanie z matmy, piszę na fw i gg xD Jutro się poświęcę i bd się mniej na sprawdzian uczyć, żeby na ślubie być xD
Ale z polskiego już mam dwie jedynki za odpowiedzi i zadania xD Matmy się boję, więc na przerwie spiszę, jak zwykle xD