PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Bo wszyscy tu oglądają w oryginale i mi się wydaje,że jak będę widzieć i słyszeć co sie tam wyprawia,a nie tylko czytać od was,to nikogo już ten 2 sezon nie będzie obchodził...

Crazy12

eee... nie wszyscy oglądają w oryginale :p ja nie oglądam i będę po polsku oglądać ^^

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Ja oglądałam i będę po polsku oglądać.
Marco <3

ocenił(a) serial na 3
Crazy12

Oglądam sezon 2 po hiszpańsku, ale nie zmienia to faktu, że po polsku też będę oglądać :D Jeden prosty powód: Nie jestem w stanie zrozumieć wszystkiego. No i poza tym fajnie obejrzeć po raz drugi po jakimś czasie te same odcniki. No, może z wyjątkiem 27...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

a co się w nim wydarzyło?

ocenił(a) serial na 3
violetta_fan12

Camila.... i Maxi... Muszę mówić więcej? Dobra, dodam - Blleeee... (tak, fan Naxi to ja! <3)

ocenił(a) serial na 3
KeThA

POPRAWKA: 26 odcinek :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Uuuuu nie obejrzę xD

ocenił(a) serial na 3
violetta_fan12

Mądra dziewczyna :D Ja obejrzałam, ale cały czas komentowałamm na głos jakie to okropne ^^ Ogólnie jak oglądam filmy to się strasznie ekscytuję, więc wyobraź sobie takiego wariata (czyli mnie) przy takiej scenie ;D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

hahahaahaha ciekawa jestem jak ty wgl wyglądasz xd i jak masz w końcu na imie?

ocenił(a) serial na 3
violetta_fan12

Sarrra, Sarrra to me imię. Opiszę Ci siebie, skoro już tak pragniesz:
Mam długaśne, brązowe włosy. (Tak do 3/4 pleców) Zielone oczyska, jak to mówią - kocie oczy. Mam 167 cm wzrostu. Nie jestem ani mega chuda ani jakaś gruba, chyba w sam raz :) Noszę okulary, bo muszem (celowy błąd ortograficzny) ale lepiej w nich wyglądam ^^ Pewnego dnia oświecę was swym pięknem :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Mmmm gdybyś miała na imie Julka i była niższa to byłabyś moja przyjaciółką <3 w takim razie skąd KeThA?

ocenił(a) serial na 3
violetta_fan12

Serio? Nie pamiętam ^^ Założyłam konto 3 lata temu, nie rozumiem działania swego mózgu, gdy byłam 13 latką. Możliwe, że jeszcze się wtedy u mnie nie wykształcił :)
Teraz ty powiedz mi coś o sobie :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ok to ja jestem Paulina, mam 14 lat, mam długie jasne włosy ], niebieskie oczy, jestem chyba nie za gruba ani nie za chuda i lubie piłke nożną i horrory i nie wiem czemu mam taką debilną nazwe konta xD

ocenił(a) serial na 3
violetta_fan12

Nie przejmuj się, pewnego dnia zrozumiesz, że czas udać się z tym brakiem zrozumienia do psychologa i wskoczysz do naszego gabinetu :D
Ja nie lubię piłki nożnej, niestety... Jestem siatka-fanką :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Siatkę też lubię, szczególnie i Resovię, Kurka, Winiarskiego i Bartmana :D

ocenił(a) serial na 3
violetta_fan12

http://violettas-life.blogspot.com/ Popacz sobie na me zacne włosy ^^
Ja najbardziej lubię Kubiaka <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

hahahaha jego też lubię :D

ocenił(a) serial na 3
violetta_fan12

Jego nie da się nie lubić :) Dziku jest mega sympatyczny, ale ogólnie wszyscy nasi siatkarze tacy są :)

KeThA

Wylądasz jak ja?

ocenił(a) serial na 3
Crazy12

Jeżeli jesteś taka, jak opisałam to zapewne tak ;D A, jeszcze chciałąbym dodać, że mam 16 lat ;D

KeThA

Dziwne,że nikt,kto mnie widział (poza dobrymi znajomymi i rodziną oczywiście) nie wierzy że jestem od ciebie aż o 4 lata młodsza

ocenił(a) serial na 3
Crazy12

Mi też mówią, że wyglądam na starszą ;p Ale im nie wierzę ^^ jestem młoda, (wątpliwie)piękna i cudowna. Mówiłam już, że również utalentowana? Nie wiem jeszcze w jakim kierunku, ale jakimś na pewno ;p

KeThA

i oczywiście nadzwyczaj skromna ^^

ocenił(a) serial na 3
Crazy12

O rzeczywiście! Całkiem mi z głowy wyleciało ;p