Z dedykacją dla Pauliny;
http://oi60.tinypic.com/r0poxd.jpg :D
Co sądzicie ? ^^
A czy ja Cię w jakikolwiek sposób uraziłam?
Kiedy będę mogła zobaczyć Twoje rysunki?
Gdy znajdę je, znajdę aparat, znajdę ten taki kabel przesyłający (kabel przesyłający, matko XDDDD) od aparatu albo od telefonu. :D
pic.twitter.com/yYNHk4AseF A co myślisz o tym? Wszyscy mówią, że ładnie, ale mi coś tu nie pasuje.
Chciała by był różowy, ale ja nie wiedziałem co ma mieć różowego :D
Alba wygląda w fioletowych lepiej od oryginału ^^
No dobra, niech ci będzie. I tak lepsze to niż ,,wybielony Broduey".
A ja uważam zupełnie odwrotnie.
Aha,fajnie. Tylko się zastanawiam po co dałeś chyba ze (hmm ile to jest 3 razy 7... XD ) o 21 zdjęć Diego z Violką gdzie na każdym z tych zdjęć Diego ma coś różowe,zamiast dać jedno zdjęcie Diego samego co ma wszystko różowe...
Bo ona chciała "różowego Diego", a ja nie wiedziałem, co ma mieć tego różowego, więc zrobiłem prawie wszystkie możliwe kombinacje :D
No to chyba raczej logiczne,że jak to ma być "różowy Diego",to ma mieć wszystko różowe xd Ale dobra ja już się nie czepiam.
Bez przesady, aż tak strasznie nie jest. Violka nie wygląda gorzej niż zwykle, a Diego... no cóż, same oceńcie.
Nawet na różowo wygląda ideanalnie ;D
Ej, wziąłeś zdjęcie na którym jest Martina specjalnie, prawda? ^^ Tyyyle różowości na jednym zdjęciu ;3
Diego przynajmniej nawet w różu wygląda dobrze - nie to, co jego towarzyszka :D
No wiesz... Jakby jej tak założyć karton na głowę. I całe ciało. I zakopać na głębokości 10m to byłaby całkiem atrakcyjna przy przechyleniu głowy w prawo o 10 stroni i nieco odchyleniu jej do tyłu :D
Przyznaję, wtedy, jako zakopany karton, mogłaby być całkiem pociągająca.
I od razu przypomniała się pamiętna kwestia z ,,Nie ma to jak hotel":
London: Co chcesz założyć na randkę z Lancem?
Maddie: Bo ja wiem, może dżinsy...
London: A na głowę worek i napisz ,,Sierota". XDDDDD
Czy ja coś pisałem o Diego? Nie. Ale jeśli chcesz wiedzieć, to uważam, że w serialu jest wiele pięknych aktorek, np. Lodo, Alba czy Florencia. A to, że napisałem o Tince, to co napisałem, to nie zanczy, że jestem jedyną osobą, która tak uważa, bo gdybyś nie zauważył, to tylko ty (i dwie albo trzy dziewczyny) na tym forum uważasz Tinkę za ideał piękna.
Towarzyszka obywatelka Castiżjio w żadnym kolorze nie wygląda dobrze :) No chyba, że ubrałaby czarny khimar, wtedy by mi kolor nie przeszkadzał ;]
Ale zakopać? Potem nic by na tej ziemi inie wyrosło :( Ja to bym ją zutylizowała, a potem zrobiła z niej klej.