Na tej stronie: h t t p : / / pl. wikipedia. org/wiki/Lista_odcink%C3%B3w_serialu_Violetta możemy
przeczytać, że emisja pierwszego odcinka 2 sezonu będzie 30 września !
No nie wiem... To możliwe, ale to też jest wikipedia. Możesz napisać tam, co chcesz. Zobaczymy.
Na pewno Disney na facebook'u odpisuje, że premiera planowana na wrezsień/październik, ale nie mówi konkretnie jaka data.
Bardzo prawdopodobne.
Z moich obliczeń wyszło, że premiera 2 sezonu odbyła by się wtedy od razu po zakończeniu pierwszego - po 80 odcinku, normalnie po weekendzie, jakby był to 81 :P
Tylko bez powtórek. Bo normalnie po 20 odcinkach są wlaśnie powtórki i po 80 odcinku by wypadały...
No, ale on i tak jeszcze nie zaczął powstawać, to na premierę w Argentynie jeszcz ponad rok pewnie poczekamy. Najpierw muszą to oficjalnie ogłosić...
Może, a może chciał nabrać, albo nam się coś pomyliło i jest tam dwójka? Nie wiem, nie wiem.
Okej! Tam jest trójka!
I tak raczej myślę, że będzie 3 sezon, bo lecą pełną parą.
No oczywiście, że o to chodzi.
Ej, wiesz na jaką stronę dodają zdjęcia z Violetta En Vivo?
Nie mam pojęcia, akurat tym koncertem w ogóle się nie interesowałam i jestem zacofana w temacie :D
Teraz już obejrzałam te filmiki na tym co mi podałaś na yt ;) Fajne, fajne, ale szkoda, że Marcesca nic nie śpiewała. Mogliby dać Codigo Amistad w ich wykonaniu na przykład...
O tak! Codigo Amistad było boskie i urocze w ich wykonania, a śmiałam się później jak on przy wyjściu naśmiewał się trochę z tego tekstu "Planeta de las chicas", czyli "Planeta dziewczyn".
Ale to Código Amistad by Marcesca był genialny <3 Jak to pierwszy raz zobaczyłam to później na yt. chyba z dziesięć razy obejrzałam :D
Es muy atractivo ;3
Jak to któraś powiedziała, jak wszedł by śpiewać "Junto A Ti".
To Naty chyba była :D I fajną minę zrobiła :D Ja bym dodała jeszcze ze dwa muy <3
Mówię Ci - ona :D A później: Maxi! - i ląduje na Violetcie, pchnięta przez Camilę :D Kurde, za dużo razy oglądałam ten filmik ^^
Camila też nie wiadomo dlaczego ją popchnęła. Chyba z Brodueyem nie chciała się widzieć.
No właśnie chodziło o to, żeby Broduey się nie doczepił. A później flirtowała z DJ'em na jego oczach, żeby był zazdrosny. Nie ogarniam tej laski ^^
Wkurzyła mnie tym, bo ona na prawdę się spodobała chłopakowi, a zadawała się z nim tylko po to by Broduey był zazdrosny.
No,a DJ był genialny. I co najlepsze w końcu nie była z tym całym Brodeyem, bo jej się kurcze MAXI musiał spodobać. Co za dziewczyna...
Gorsza od Violetty, bo powinni jej się podobać i Maxi, i Broduey, i dla DJ'a byłoby miejsce w jej małym serduszku.
Czekaj, jeszcze był ten gostek dla którego wygłupiała się na siłowni ^^ Nie zapominaj o nim. Co z tego, że miał dziewczynę? Nie ma przeszkód :D
<uwaga! Post zawierał elementy sarkastyczne>
Co mnie tam jego imię obchodzi? Było zabwnie, jak zaciągnęła Fran na tą siłownię :D Ogólnie ten odcinek był spoko ;)
No, no. A w którym to było odcinku, bo już nie pamiętam?
https://www.youtube.com/channel/UCPGSCT6OkHYXrl1lZCnFGbQ/videos
Dziewczyna ma Marcescę w partach XD
Nie mam pojęcia :) Zbyt dawno to oglądałam, przykro mi.
Ale ona ma tyc filmików, wow :D
No wiem :D Ale robi Marcescę, więc ją substrybuje. Niby to wszystko już widziałam, ale co tam. Można obejrzeć jeszcze raz.
Myślę, że ta data by się zgadzała, ponieważ od 5 do 30 sierpnia będą leciały odcinki 61-80, więc zapewne od 2 do 27 września leciałyby powtórki tych odcinków. Więc jeśli nie byłoby później jakiejś przerwy to od 30 września mogłaby lecieć 2 seria. + DCH napisał, że 2 seria będzie na przełomie września/października, więc to jeszcze bardziej utwierdza mnie w tym przekonaniu :D
Trochę namieszałam, ale myślę, że się połapiecie :DD
Myślałam właśnie o tym, że od 30 września leciałby drugi sezon ;) Później, już po drugim, daliby powtórkę pierwszego i drugiego pewnie... potem, kto wie...
Niestety często jak chcę szybko coś napisać piszę skrótami myślowymi, więc to ja przepraszam ;P
Tak więc dla mnie będzie wyglądać to tak:
30 września - 25 października - odcinki 1-20
28 października - 22 listopada - powtórki odcinków 1-20
25 listopada - 20 grudnia - odcinki 21-40
23 grudnia - 17 stycznia - powtórki odcinków 21-40
20 stycznia - 14 lutego - odcinki 41-60
17 lutego - 14 marca - powtórki odcinków 41-60
17 marca - 11 kwietnia - odcinki 61-80
14 kwietnia - 2 maja - powtórki odcinków 61-80.
Mogły wkraść się pomyłki, ale robiłam na szybko ;)
Zakładam, że potem puściliby od początku 1 i 2 sezon, a później, kto wie, może trzeci sezon, o ile się pojawi ;0
Już rozumiem :D Denerwuje mnie DCH . Nie mogliby zrobić tego jakoś po ludzku ?! Np puścić cały sezon, a podczas przerwy wakacyjnej pokazać powtórki. Każdy byłby zadowolony, zero kombinacji :D