PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Bardzo bym prosiła o przetłumaczenie,ja z tego rozumiem tylko 1/20
/watch?v=qd2WFiXJmYY

/watch?v=exMjSqRFDio

/watch?v=nNGnA-3CYOA

/watch?v=2twWSDLo18s -to jest po włosku jakby co

I uprzedzę pytania:
Tak,jestem od nich uzależniona
Nie,nie wytrzymam do sierpnia jeśli chodzi o pierwsze trzy (właściwie to do września,bo na początku sierpnia jadę na wakacje)
Z góry dziękuję :D

Crazy12

I jeszcze tę rozmowę:
-yo no no tengo esa habilidad
-en la ducha habras cantado
-si casi me ahogo fue tremendo

Crazy12

Niestety nasza tłumaczka zrobiła sobie tymczasowo wakacje od tłumaczenia.

ocenił(a) serial na 6
Crazy12

poproś sissy rommy albo mundovioletty, mi się yt rozje*ał tzn czasem przeskakuje na inny moment filmiku pomijając poprzedni, jak cofam to się ładuje od początku a czasem nawet nie chce ruszyć filmik. Szanse, że uda mi się obejrzeć caly filmik są bliskie zera, nie mówiąc już o cofaniu, gdybym czegoś nie usłyszała. Działa prawidłowo player youtuba tylko jak są zamieszczane filmiki na innych stronkach np blogach, bezpośrednio na str nie, nie wiem czemu. Mogę cię pocieszyć, że mundo ostatnio na przerwie wrzucała tłumaczenia odcinków następnych, więc pewnie zobaczysz wkrótce tłumaczenie.

rozmowa;
-ja nie mam tej umiejętności (po polsku raczej; nie potrafię tego, ale jak kto woli)
-śpiewania pod prysznicem
trzecia kwestia jest konfliktowa, musiałabym znaleźć zeszyt/słownik ale na czysto, dosłownie
-jeśli niemal mi stłumię/stłumiłem było olbrzymim. Brzmi krzywo, ale może wywnioskujesz z kontekstu

ostrzegałam że na surowo ;p niewiele tego ale zawsze. jak mówiłam, zwróć się do kogoś kto się zna i ma normalnego yt

Enterraz

Dobra,rozmowę już wyczaiłam od tłumacza google,ryzykowny pomysł,ale sensownie brzmiało to jakoś tak:

-Ja tego nie potrafię
-Zaśpiewaj jak pod prysznicem
-A jeśli się utopię?

Podejrzewam,że tak to zdubingują,ale przekonamy się w listopadzie.
Na filmiki poczekam,ochłonęłam,zanim przyszły odpowiedzi.
Ale przyznać muszę,że ten po włosku mnie rozwala,widać,jak Angie zależy na Germanie,a on jest z Esmeraldąąąą łue,łue (płacz,załamka)

ocenił(a) serial na 6
Crazy12

no i wyszlam na głąba XD ale to ci tłumacz gugl przetłumaczył? no no, odważna jesteś

Enterraz

Wiem,czasem trzeba być odważnym ;) A tak na serio,to mi koleżanka tę rozmowę przetłumaczyła

ocenił(a) serial na 6
Crazy12

no to trochę mnie pocieszyło. Nie chciałabym okazać się gorsza od translatora XDD