Bo już nie wiem - kto jest moim i KeThY dzieckiem i od razu napiszcie, co Was łączy z naszą
rodzinką, bo chyba jakoś to uporządkuje w całość i gdzieś zapisze - kto? z kim? i dlaczego?
Ah! No to mogłem nie wiedzieć o tym. No, ale witaj w rodzinie, Ewo, mimo że jesteś w niej odkąd sięgam pamięcią.
Ale ty przecież nie wiesz, że ona jest twoją siostrą, bo zaginęła kilkanaście lat temu a teraz zatrudniła się jako guwernantka.
Ah! No tak! I mam z nią romans może jeszcze? A nie... To Sara, powinna mieć...
Kochanie, mam Cię na oku ;)
Właśnie, wymyśliłyśmy że nie będę wtrącać się w wasze małżeństwo XD I muszę cię poinformować, że mam dwóch mężów - Pawełek jest kolegą z pracy, a Rafałek słynnym rockmanem XD
Hahahahahahahahahaha, a na boku masz Hermana (O ile wiem, jest takie imię w Polsce i chyba to odpowiednik Germana)
Tak! Ale jeszcze więcej tego wymyśliłyśmy z Luu! Wplotłyśmy Żanetę i Mateusza między innymi, ale musisz już poczytać całą rozmowę we wspomnianym przeze mnie wcześniej temacie XD
Spoko, spoko. Poczytam, ale tymczasem idę odrobić polski, gdyż muszę każdę słowo po kolei z naszego cudownego hymnu napisać ile ma lister i sylab.
O matko, no tak, nauczyciele zadają takie rzeczy, bo to sprawa kluczowa dla naszej edukacji i przyszłości wiedzieć ile liter ma hymn O.o
Trzeba napisać ile liter, sylab i głosek ma każde słowo oddzielnie! Inaczej nie jesteś Polakiem.
No nie mów, że wam takie zadania w gimnazjum zadają! Moja siostra w podstawówce ma trudniejsze.
Też mnie to dziwi, że siostra ma nieraz więcej zadania niż ja, ale jednak poziom trudności jakiś jest.
Pomogłam już Ewie w wyborze partnera to jakbyś miała kłopoty w małżeństwie(oby nie) to jestem do usług ;)
Widzę,że grono się powiększa :D Żebym tylko ja wiedziała kto spłodził was wszystkich...
Dobrze, myślałam że jestem jedną dziewczyną wśród braci, a tu niespodziewanka XD Ale za to jaka miła! :3
Miła niespodzianka, to miałam na myśli, bo siostrę też fajnie mieć XD Ale takich braci jak wy nie zamieniłabym na milion innych :3 BTW, Maruś wgl wie że ma siostrę w postaci mnie? Bo chyba nie sądzę XD
A to dobrze że jest świadomy tego faktu, a mam nadzieję że też wie o swoich dwóch szwagrach XDD Ale powtarzam, uwielbiam moich obu braci, i nie fochaj się już :D
Foch, foch, focham się ponieważ wolisz moją żonkę ode mnie. Nie no na prawdę to się za to nie obrażam, sama nie mogłam wybrać czy wolę Karolinę czy Maję, ale muszę ludziom popisać, że jestem na nich wkurzona.
HAHAHA XD Oj tam, to był ciężki wybór, a nie chciałam żeby wyszło że braciszka faworyzuję XD A tak poza tym myślałam, że facetów nie dotyczą huśtawki emocjonalne: jednego dnia się wkurzam, innego co innego XD