Nie wiem czy był już taki temat , ale chce wam ogłosić z kim Jest nasza dziewczynka Martina. Widziałam dzisiaj w gazecie jej chłopaka, przepraszam faceta. Mi się on specjalnie nie podoba przystojniejsi już są Diego ,Leon, Tomas a wy jak uważacie? Ma na imię Peter Lanzani. Piszą też że jest 7 lat od niej starszy . Czy ona oszalała
Chyba był już taki temat. A co do niego to przecież w miłości wiek nie ma znaczenia. Było jakieś powiedzenie tylko nie pamiętam jakie.
Taa, wiemy już o tym. Skoro go kocha, jej wybór. Tak samo jego. Prędzej czy później i tak zerwą.
Po pierwsze: Ona nie jest nasza. Większość z nas ma Tinkę w głębokim poważaniu :)
Po drugie: Co ztego st przystojny> To i tak "wielka miłość" pod publikę z tego, co wiedzę
Po trzecie: Wiemy już to wszystko. Stare wieści
Po czwarte: Czemu oszaleć miała niby? Siedem lat to nie jest dużo, jeżeli się na prawdę kocha. No właśnie... Jeżeli.
7 lat to nie jest dużo, a ty piszesz że oszalała.
Nie obchodzi mnie Tinka i jej związek.
Siedem lat. Ło matko, pedofilia. Po księdza lecieć! Mój tata jest osiem lat starszy od mojej mamy i są razem od ponad dwudziestu lat. Incredible, a jednak.
A pomiędzy moją ciocią i wujkiem jest 26 bodajże lat różnicy. Między moimi rodzicami tylko 3 lata,ale to nic xd
Ten temat już był poruszany. A siedem lat to wcale nie tak dużo. I proszę Cię nie mów nasza Martina, bo chyba nikt jej tu nie lubi :)
Sebciu, słoneczko drogie, musisz z tym żyć :) To ty ją w końcu lubisz czy nie, bo już nie ogarniam? o.O
Bo jest zadufaną w sobie małolatą, która ma się za kogoś niesamowitego i ma w dupie swoich fanów?
Może jak się kogoś kocha to wiek nie ma znaczenia, ale mój brat jest o 7 lat straszy i to dla mnie tak jakbym chodziła z jego kolegą. ;/ I czy tylko mi się kojarzy jego nazwisko z Lazanią? ;D