Dobra ludzie, zbierać się. Jak ktoś chce jeszcze do rodzinki to migiem, bo już to drzewo miliard razy
zmieniałam. Tutaj aktualna wersja (jeszcze nikt jej nie widział, więc to nowość):
http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/46/9jz2.png
Ogłoszenie: NIE PRZYJMUJĘ WIĘCEJ DZIECI! NIE MIESZCZĄ SIĘ NA DRZEWIE
Tak, wiem, staram się jak najlepiej mogę. Dla moich córeczek kochanych ;3 Moje skarby. I dla siostrzenic też :*
W ogóle... nie masz wrażenia, że ostatnio dawno ze sobą nie pisałyśmy? Opowiadaj co u Ciebie ^^ ale tak dłuuuugo.
Właśnie zamierzam zrobić szablon na blożka o Lenariczko i napisać rozdział na Kocham Cię. Po tym muszę skomentować Twój rozdział, nie wiem czemu jeszcze tego nie zrobiłam - wybacz :)
W środę jadę sobie do Legnicy na weekend... (fajny weekend xD) a teraz ciesżę się, ze na forum znów tak radośnie :D
A co u Ciebie Haneczko? :)
Zacznę może od tego, że pięć lat temu moja idealna siostra była laureatką w konkursie. I taka mała Hania obiecała sobie, że też nią zostanie i tak jak ona będzie miała średnią 6,00. W sobotę pisałam konkurs z matmy (mam jeszcze z polskiego, ale należę raczej do matematyków). Zawaliłam. Niby nie ma wyników... ale...
Ja tam myślę, że na pewno dobrze Ci poszło :) Poza tym, kochanie, pamiętaj, że szkoła to nie wszystko. Dobrze, ze jesteś ambitna, ale nie przesadzaj, bo zwariujesz :)
Ja nie przesadzam. Wręcz przeciwnie :)
Jesteś takim słońcem całego violettowego świata <3
Chyba nie xD Połowa ludzi mnie nie zna, a co najmniej 1/4 z połowy która zna ma mnie w nosie xD
Ciebie lubi więcej osób, Haneczko, więc nie przesadzaj, naprawdę :P
Hahahahahahahahahhahahahahhahaahahahhahahahaahahahaahaahaahahahahahaahahahahahah ahahhaahahahahahaahahahhahahhaahhahahaha oficjalnie umarłam ze śmiechu xD
Ja bym jeszcze mogła dojść do rodzinki. No jeśli jestem mile widziana oczywiście :D
oczywiście :D Popacz sobie na drzewo i wybieraj kim chcesz być :) Byle bardziej po prawej stronie, bo po lewej nas za dużo :D
https://imagizer.imageshack.us/v2/1268x508q90/46/9jz2.png
Przy wstępowaniu do rodzinki musisz być pewna, że nie będziesz chciała z niej szybko uciec! Dziękuję :D
Ja proponuję Ci pozostanie dzieckiem Jakuba i Ady - jej nie ma i chłopak czuje się samotny :( Aż mi go szkoda. Córeczka na pewno poprawiłaby mu humor.
Kilka zasad.
1 Kieszonkowe dostajesz raz w miesiącu.
2 Masz nienawidzieć Violetty.
3 Jeśli znajdziesz sobie chłopaka masz mi o nim powiedzieć!
To tyle.
Cześć taatoo XD
1. Raz w miesiącu? No dobra przeżyje jakoś,tylko musi być powyżej 50 zł,bo mi na słodycze nie starczy no :c
2. A to spokojnie, Violki nienawidzę,nie cierpię i w ogóle.
3. Dobsze xd
Cześć córkoo XD
1 Mamy nie ma, nie ma pieniążków.
2 Moja krew XD
3 No i tak ma być!
P.S. to moje zapasowe konto bo na tamtym limit schodzi mi dopiero w czwartek :(
1.Mamusiu wracaj noo,bo ja muszę mieć amciu :(
2. Hłeh hłeh XD A tatuś lubi Angie?
3. A to ja mam już nawet męża. Od 16 grudnia 2013 roku XD
Wiem co czujesz... Też zakładałam sobie jeszcze konta,a limit mi na początku lutego zszedł. A do czwartku wytrzymasz ;)
Ja pitole. Nie było mnie jedną noc, a wy już 4 strony tematu macie. Jaaaa. Czy wy kiedyś śpicie?
Zawsze możesz zostać dzieckiem Skai (ona nie ma męża, biedna...) albo Moniczki (ona ma ich 4) xD https://imagizer.imageshack.us/v2/1268x508q90/46/9jz2.png
wybierz sobie kogoś :D Jakub już ma dziecko tylko jeszcze nie dopisane.
Em... przepraszam, że zapytam, ale nie pamiętam, a chcę Cię dodać do drzewa: jak masz na imię? :)