Dobra ludzie, zbierać się. Jak ktoś chce jeszcze do rodzinki to migiem, bo już to drzewo miliard razy
zmieniałam. Tutaj aktualna wersja (jeszcze nikt jej nie widział, więc to nowość):
http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/46/9jz2.png
Ogłoszenie: NIE PRZYJMUJĘ WIĘCEJ DZIECI! NIE MIESZCZĄ SIĘ NA DRZEWIE
Fajnie. Dzisiaj siedzimy przy jednym stoliku na ślubie. Jak masz na imię, jeśli można?
Gabi. Jak przeżywasz utratę matki? Musi być Ci ciężko po tym jak Zielona odeszła;)
To na razie. Muszę spadać na angielski. Do zobaczenia na ślubie!
Facu się nie liczy ostatnio :D
To my już nie jesteśmy rodziną o.O W sumie nikt nas nie łączy.
Czyste szaleństwo od morza do Podhala ;D
http://facundoyamigos.blogspot.com/2014/01/rozdzia-15.html#comment-form Patrz co za bezczelna osoby śmie przebywać na moim blogu.
CO ZA SUCZ! Znajdę i nakopię jak nic. Fande? Żizys. Nie Nie i NIE! Jeszcze Fanka Caxi - od razu wszystko jasne. Koń jej chyba mózg przeżuł
Jak można być za Fande ???
Oh, co ja teraz zrobię, mój blog jest głupi, chyba skoczę z krawężnika.
Tylko nie potnij się bagietką (dlaczego ja Ci podsuwam pomysły? o.O)
Nie rób tego :(
Co ma znaczyć to pytanie? Chodzi o to, że późno odpisałam? :D
Poszłam po herbatę,a później byłam zajęta robieniem tego:
http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/853/yj9y.png
Fajne, nie? xD
Jaka spostrzegawcza :D Ale w notatniku ja mam tylko notatki dotyczące ogólnie bloga: wszystkie postacie ich cechy itp.
Ale próbuję coś napisać :D
O, dziękuję za komplement xd
Chociaż Ty mnie doceniasz za spostrzegawczość, a nie że nie odróżniam trawy od drzew czy tam krzaków na zdjęciu. Ech xd
Hehe, widzę właśnie. :D
Dobrze, przepraszam za tamto pytanie (to wcześniejsze). ;)
To moja odpowiedź na Twoje: ,,Co ma znaczyć to pytanie?" :D
No, rzeczywiście, teraz jakoś tak spokojnie.
Dobra, już nie wiem o co Ci chodzi xD
Wszyscy się wysypiają, żeby jutro siedzieć do późnej nocy :P
Dobra, nie ważne. :P
Najwidoczniej tak, bo została nas tylko garstka.
Ja się już przestawiłem na spanie od trzeciej/czwartej do jedenastej/dwunastej, dlatego nie chce mi się spać, więc siedzę cały czas na fw. :D
Wiesz co? Wstałam dzisiaj o 10... A 10 minut później poszłam z powrotem spać i o 12:30 obudziła mnie mama xD Wszystko przez Ciebie i Twoje opowieści o późnym wstawaniu, jestem tego pewna xD
Teraz nie zasnę długo i wstanę znowu popołudniem.
Więc mam czas na wszystko. Noc jeszcze długa :D
Dokładnie. Ja wstałem pięć po dwunastej i jakoś tak szybko mi ten dzień zleciał, no ale za to mam dłuuugą noc. Od 21:30 do... jeszcze zobaczę. :D Najgorzej jest się później przestawić na wstawanie o wpół do siódmej do szkoły. :D
Myślisz, że do której jutro wytrzymamy? :D
Jak sądzisz, jutrzejszy temat będzie najdłuższym w historii tego forum? :D
Weź, nie mów nawet o wstawaniu. Nienawidze...
Nie mam pojęcia, zobaczy się :D
Nie wiem ile ma najdłuższy, prawdę mówiąc... Zależy ile ludzi będzie i jak bardzo będą się szerzyć spamy. ALe myślę, że jest szansa xD
Nie przejmuj się, ja też nie znoszę wcześnie wstawać. :D
Ja myślę, że do drugiej/trzeciej, czyli pewnie nie dłużej niż zwykle.
Ja też nie wiem, ale na pewno jest duża szansa. Na fw chyba nie przeciążają się serwery, no nie? ;)
Wiesz... Ja w teorii wstaję o 6.30 czyli godzinę przed wyjściem. W praktyce wstaję 7.25 i wychodzę 7.40 xD Miszcz szybkiego szykowania.
Częśc się pewnie zmyje szybciej - niektórzy chodzą do szkoły. Nie to, co my xD
Chyba nie, z tego co wiem. Mam nadzijeę, że nie. Wytrzyma filmweb, pokładam w nim nadzieję ;P