Dobra ludzie, zbierać się. Jak ktoś chce jeszcze do rodzinki to migiem, bo już to drzewo miliard razy
zmieniałam. Tutaj aktualna wersja (jeszcze nikt jej nie widział, więc to nowość):
http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/46/9jz2.png
Ogłoszenie: NIE PRZYJMUJĘ WIĘCEJ DZIECI! NIE MIESZCZĄ SIĘ NA DRZEWIE
Ja mam całą droge - 1.5km - pod górkę. Powodzenia z bieganiem. Jakoś chyba jednak podziękuję xD
Takie czteroosobowe party hard będzie nad ranem xD Damy sobie radę:
"Nieeech Ci gwiaazdka pomyślności nigdy nieee zagaśnie,
A kto z nami nie wypijeee niech się pod stół skryyje"
Ja też mam 1,5 km, ale nie pod górkę. :D W sumie z tym bieganie nie jest źle, no chyba, że mam ciężki plecak, a tak często jest. :D
No nie wiem, bo Ewka i LuLu chyba nie mają ferii. :D
Hahaha. XD
Nie mają ferii, a siedzą dłużej niż ja. Bo jam jest pilnowana, niestety. Własnie mój szlachetny ojciec pukał do mych drzwi, że niby powinnam iść spać. Jasne xD
Aha, ok, wszystko jasne. :D Czyli i tak wiedzą, że nie śpisz przez pół nocy? :D Moi też.:D
Czyli nie idziesz jutro (dzisiaj) do szkoły, tak? Dobrze rozumiem? A dzisiaj (wczoraj) byłaś?
Spoko, tylko nikogo nie zaraź! :D
Bez przesady, nie może Ciebie tam zabraknąć! W końcu to ty jesteś od rozkręcania imprezy. :D
Wiem. Ona pisze, że już idzie spać, bo jest padnięta. Pewnie chce być wyspana przed ślubem. :D
Bez skojarzeń, oczywiście. :) Liczymy na Twoją obecność. :D
Biedna :( Ale chyba mówiłaś :D Życzyłabym zdrowia, ale siedzisz w domu (?) więc się tym ciesz :D
Ja nie pamiętam, może akurat tego nie przeczytałem. ;)
Pewnie siedzi w domu, ale przecież ty tez, więc z czego ma się cieszyć?
Ma się cieszyć, że jest chora, bo sobie może wylegiwać się. Ja lubię chorować xD
Ahaaaaa... o to Ci chodziło ;DD Serio? Ja nawet jak jestem przeziębiony to chodzę szkoły. A później latam co przerwę do toalety, żeby nos wydmuchać. XD Ja miszcz. :D
Ale jak jestem przeziębiona to też chodzę do 37.5 stopnia. Katar i kaszel mi nie przeszkadzają. Moim rodzicom też nie [:c]. Ale tak chora, że chora :D
Nie no, fajnie xd
Chyba że Cię boli gardło i nie możesz sobie podśpiewywać pod nosem - wtedy już nie xd
Słuchaj, człowiecze. jak mnie boli gardło to ja cały czas pełnym głosem śpiewam. I poźniej chodzę do szkoły i mówić nie mogę. Ale śpiewam dalej xD Jak Violka :D
IDEM SPAĆ XD Net mi się wiesza, pół godziny się strona ładuje, wkurza mnie to. Ciao bella ;3 Do jutra, wyśpij się :D
Wierz mi - zauważyłam xD Można zresztą to zobaczyć po ilości czasu, który na nim spędzam.
Który, czy którego? Serio ze mną źle... Nie chce mi się myśleć xD
Ja też. Przez całe ferie tylko śpię i siedzę na fw. XD Kilka godzin dziennie i jeszcze pół nocy. :D
Nie wiem, też mi się nie chce. :P
Młody człowieku, idę sobie spać xD Bo nie myślę i dlatego, że internet mi muli ^^
Wyśpij się, bo jutro masz być wypoczęty - Sarra Ci to mówi xD
Idź, idź, sen dobrze Ci zrobi. :)
Ok, myślę, że do trzeciej też się położę spać. :D Zależy, ile Ewka będzie. :D
Dobranoc. :)
Ja? Eee, możesz iść spać o której chcesz, nie uzależniaj tego od mojej obecności xd Ważne, byś to Ty się wyspał, bo jutro Twój wielki dzień xd
A tak serio, pewnie też niedługo pójdę.
Wiem, ale i tak nie mam jeszcze zamiaru. Tak do trzeciej będę. Albo jeszcze chociaż kilkanaście minut. :)