Maxi i Naty może jednak będą razem!
Camila i Maxi powiedzieli sobie, że nic nie poczuli!
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK
Tylko Marco i Fran ;c
Yeah! O YEAH! Naxy! Naxy! Naxy! Wiwat Naxy! Tylko to Franarco....a tak wgl; jest ktoś kto nie lubi Franarco?
Nie ma kogoś takiego :D Tak! Dzięki ci dobra kobieto!!! Jest dla mnie jeszcze nadzieja <3
A Fran i Marco w 27 odcniku razem śpiewają, to się pogodzą raczej, tylko ten Alexander czy Alexando, nie ważne przyłazi ;/
Też mnie ten Alexandro wkurza. Co do Franarco ( <3 ) HURRA! A ten koleś to jak z piosenki ,,Alejandro, alejandroooo..." xD
Haha :D I tak mnie teraz rajcure brak Caxi <3 MagdaJulka mogę wykorztystać tę informację na swoim blogu? :)
Ja to wiem od mundovioletty, bo na razie nie mogę wejść na laptopa opa i sama luknąć odcinka, ale widziałam Fragment kłótni Marco i Fran, ona mu nie chciała powiedzieć o czym rozmawiała z Camilą w parku (strzelam, że o pocałunku Cami i Maxiego, ale nie wiem. Nie widziałam tego. Jak zobaczę 27 odcinek to powiem). A jeszcze widziałam na yt fragment z Alessandro (bo dowiedziałam się, że tak się to pisze) i Marco zobaczy jak się z nim przytula i pewnie uznał, że go zdradza ona i o tym gadała z Cami, ale póki nie oglądałam odcinka nic nie potwierdze :) Jak zobaczę to napisze.
Ja już będę zaraz oglądać :) To się też zorientuję, chociaż hiszpański u mnie leżey ^^ :)
TYLKO?! TYLKo wyjazd do Włoch?! Co z tego, że wtedy może się zacząć to całe zamieszanie z Fede. To TYLKO?!
Kto wie, czy będzie z tym Federico. Na razie to tylko plotki.
Po pierwsze - to by było chyba nawet trochę za proste jakby wrócił i spodobała mu się Francesca.
Po drugie - jak Violetta powiedziała mu, że kocha Leona to się odczepił to za Francescą by się bił?