PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Tak, mamy już wszystko przygotowane. Księdzem została Marta, a tort piecze Hania i będzie on o
smaku czekoladowym (decyzja Alexa). Ślub zaś odbędzie się jutro o godzinie... 18:00? Piszcie czy
możecie o tej godzinie, a szczególnie para młoda.
Jak to będzie wyglądało? W sumie długo się zastanawiałam nad tym wirtualnym ślubie i wpadłam
na pomysł. Zrobimy taki ślub w osobnym temacie, który postaram się założyć o oznaczonej godzinie.
Dajmy na przykład przysięgę. Będzie ona wyglądała jakoś tak:
Marta( Ksiądz) Czy ty Alexie, bierzesz Zuzanne za żonę?
Alex: Tak, biorę.
Marta (Ksiądz): Czy ty Zuzanno, bierzesz Alexa za męża?
Zuzia; Tak biorę...
I tak dalej, potem oczywiście zrobi się jakieś obrzędy weselne itp. Mam nadzieję, że wszyscy to
rozumieją, bo ja długo nad tym myślałam. Więc powtarzając. Niech wszyscy, a szczególnie para
młoda i ksiądz, będą na forum o godzinie osiemnastej. Jak to w tradycji, będziemy bawić się co
białego rana:D Albo jak zwykle na forum, do godziny pierwszej/drugiej. Wszelkie pytania do pary
młodej lub do mnie. To będzie najpiękniejszy ślub w historii filmwebu i chyba jedyny:)

ocenił(a) serial na 8
LuLuComello

A jest lista gości? Jak tak to mogę się wprosić bo ferie jakoś tak nijak mi zlatują a impreza dobra rzecz xD

ocenił(a) serial na 8
LadyRedCoat

Każdy z filmweba może przyjść:) Nie chciało mi się robić listy gości, nie było to chyba konieczne, jak jest to forum publiczne.

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Słotko xD Zmuszem Marciem coby była o 18 na filmwebie. Owww *_* Idę do fryzjera! Muszę jakoś wyglądać. Lulu, kto jest drugim świadkiem? :D

ocenił(a) serial na 8
KeThA

A ktoś się zgłaszał? Mogę ja być, ale jakiś chłopak też by się przydał. Ja też idę do fryzjera, loczki sobie zrobię:)

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Ja jestem jednym xD Ale dwóch trza, bo dwa podpisy muszą być. A ty nie jesteś druhną? xD Po co facet? Nie trzeba faceta :D

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Jest sporo druhen, a wiesz świadków musi być dwójka i koniec. Mogę być, jak nikt się nie zgłosi. Ostatnio uznałam z Hanią, że mamy feministyczną rodzinkę. Mamy chyba tylko trójkę chłopaków. Po co facet do szczęścia. Ja trójkę dzieci wychowałam sama:)

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Czterech: Mikołaj, Kuba, Marek i Alex (z czego dwóch prawie nie ma, ale ciii). Ja wychowałam 6, trójka miała ojca, ale odszedł :D

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Czyli dwójka, nie no spoko. Jezu szóstka dzieci, masakra. Ojciec odszedł do VP, gdzie na tym świecie sprawiedliwość.

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Nawet nie pomyślał o swoich pociechach, ale trudno...

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Bez serca, co się na tym świecie dzieję. Byliście taką piękną rodziną, nikt się tego nie spodziewał.m

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

A mówił... Mówł... On mówił, że jesteśmy lepszym związkiem niż Leómas! Rozumiesz?! ;c

KeThA

On kłamał!

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

TERAZ JUŻ TO WIEM ;(

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Rozumiem, to straszne. Nawet dzieci nie odwiedza? Alimentów nie płaci? To okropne, jak ja mojego szwagra dorwę...

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Nie, spokojnie... Ja... Nie chcę o tym rozmawiać. Niech zniknie na wieki...

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dobrze, nie mówmy i tym. Masz Rugga:)

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Rugg będzie cudownym ojcem ;3

ocenił(a) serial na 8
KeThA

I szwagrem! I wujkiem! Idealnie pasuję do naszej rodzinie, o i dziadkiem!

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Haha xD Dziadkiem też... Wiesz jak nam się rozrosła teraz rodzinka? XD Skai się dowie dzisiaj, że ma męża i dwie córki, ale ciii...

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Hahaha, a było na początku tak mało osób. Skai będzie mieć niespodziankę:D

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Tak, a Julka ma córkę, Marysia drugą córkę i Jakub córkę (ale on już wie i się cieszy xD)

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Jejku, ciężko jest to wszystko ogarnąć. Ciągle ktoś dochodzi. Hahaha

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Tak. i jeszcze się nie określą kim będą - Saro wynajdź miejsce xD

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Nie dziwie się im, ciężko się zdecydować, wszystko zapchane. Ja już dzieci nie przyjmuję. XD

ocenił(a) serial na 8
KeThA

A co z Sebkiem? :D Razem z Alexem to chyba jedyny chłopak na forum którego kojarzę ;D

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Nie jest w naszej rodzince. Nie chciał. Poza tym nie zasługuje na to.

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Chyba że tak :D Czyli dwóch facetów... i tak dobrze ;D

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Nie no, jest Alex i Kuba, a czasami pojawia się Mikołaj :D Marka dawnoo nie było.

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Marek to ten, który chciał być 'ukochanym' każdej dziewczyny (czy też chłopaka xd) na forum? :D Bo tak piąte przez dziesiąte kojarzę, mało się wtedy udzielałam ;D

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Tak. To ten lekarz na białym koniu xD

ocenił(a) serial na 8
KeThA

O kurde i do tego lekarz, dlaczego opuścił forum? :( Ciężko będzie o drugiego takiego xD

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Hahaha xD Przyszły niby xD

LadyRedCoat

tak. Potem wstawił zdjęcie jakiegoś latynosa i powiedział, że to jego, a później przepadł

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Julian Serrano to był chyba ;D

KeThA

Tak, tak

ocenił(a) serial na 8
i_love_it17

Kurdę, że coś takiego mnie ominęło xd

ocenił(a) serial na 8
LadyRedCoat

Sebek nie jest w naszej rodzinie, a on to w ogóle z innej bajki.

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

A można się spóźnić ? Raczej nie zdążę :c...

ocenił(a) serial na 8
KarolciaLovciaDielari

Tak, ślub będzie długo trwał. O północy będzie krojenie tortu, więc raczej długo będzie trwać. Ciekawe kto wytrzyma xD

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

Oj to dobrze ! Grzechem jest opuszczenie takiej ceremoni :D.
Będzie ciężko... szkoła niestety.

ocenił(a) serial na 8
KarolciaLovciaDielari

Ja mam ferie, więc jest spoko. Liczę na to, że będzie to najbardziej rozpisany temat w historii tego forum:D

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

Zazdroszczę Ci..., ja już miałam. Ale Wam się wiosenna pogoda trafiła :D.
Hahahaha, no tak, w końcu długie godziny przed nami.

ocenił(a) serial na 8
KarolciaLovciaDielari

Szykuję się niezła imprezka. Będzie ,, Gorzko, gorzko!"

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

"Ona temu winna, ona temu winna ! Pocałować go powinna" - udziela mi się atmosfera.
Ano szykuję, niezapomniane wrażenia do końca życia...

ocenił(a) serial na 8
KarolciaLovciaDielari

Hahaha, ,, Szła dzieweczka do laseczka..." Będzie niezła zabawa:)

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

Niech będzie "Kochanych rodziców mam.. " Zawsze mnie przy tym wzrusza. W końcu płacz też jest potrzebny :D.

ocenił(a) serial na 8
KarolciaLovciaDielari

Rodzicami Zuzki jest Leomas:D Co do Alexa, nie wiem.

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

Będą sobie w kółku tańczyć... jak romantycznie. Ee to nieważne, liczy się Leomas !

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Witam moją szanowną Karolcię. :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Witam Ciebie - istoto !
Nie chce mi się na twiterze odpisywać , więc pozwolisz :
Oh, ja też ! Specjalnie to robi, że niby jej z nim nie ma, ale my wiemy swoje. Oczywiście to nasza wersja.