Tak, mamy już wszystko przygotowane. Księdzem została Marta, a tort piecze Hania i będzie on o
smaku czekoladowym (decyzja Alexa). Ślub zaś odbędzie się jutro o godzinie... 18:00? Piszcie czy
możecie o tej godzinie, a szczególnie para młoda.
Jak to będzie wyglądało? W sumie długo się zastanawiałam nad tym wirtualnym ślubie i wpadłam
na pomysł. Zrobimy taki ślub w osobnym temacie, który postaram się założyć o oznaczonej godzinie.
Dajmy na przykład przysięgę. Będzie ona wyglądała jakoś tak:
Marta( Ksiądz) Czy ty Alexie, bierzesz Zuzanne za żonę?
Alex: Tak, biorę.
Marta (Ksiądz): Czy ty Zuzanno, bierzesz Alexa za męża?
Zuzia; Tak biorę...
I tak dalej, potem oczywiście zrobi się jakieś obrzędy weselne itp. Mam nadzieję, że wszyscy to
rozumieją, bo ja długo nad tym myślałam. Więc powtarzając. Niech wszyscy, a szczególnie para
młoda i ksiądz, będą na forum o godzinie osiemnastej. Jak to w tradycji, będziemy bawić się co
białego rana:D Albo jak zwykle na forum, do godziny pierwszej/drugiej. Wszelkie pytania do pary
młodej lub do mnie. To będzie najpiękniejszy ślub w historii filmwebu i chyba jedyny:)
A jest lista gości? Jak tak to mogę się wprosić bo ferie jakoś tak nijak mi zlatują a impreza dobra rzecz xD
Każdy z filmweba może przyjść:) Nie chciało mi się robić listy gości, nie było to chyba konieczne, jak jest to forum publiczne.
Słotko xD Zmuszem Marciem coby była o 18 na filmwebie. Owww *_* Idę do fryzjera! Muszę jakoś wyglądać. Lulu, kto jest drugim świadkiem? :D
A ktoś się zgłaszał? Mogę ja być, ale jakiś chłopak też by się przydał. Ja też idę do fryzjera, loczki sobie zrobię:)
Ja jestem jednym xD Ale dwóch trza, bo dwa podpisy muszą być. A ty nie jesteś druhną? xD Po co facet? Nie trzeba faceta :D
Jest sporo druhen, a wiesz świadków musi być dwójka i koniec. Mogę być, jak nikt się nie zgłosi. Ostatnio uznałam z Hanią, że mamy feministyczną rodzinkę. Mamy chyba tylko trójkę chłopaków. Po co facet do szczęścia. Ja trójkę dzieci wychowałam sama:)
Czterech: Mikołaj, Kuba, Marek i Alex (z czego dwóch prawie nie ma, ale ciii). Ja wychowałam 6, trójka miała ojca, ale odszedł :D
Czyli dwójka, nie no spoko. Jezu szóstka dzieci, masakra. Ojciec odszedł do VP, gdzie na tym świecie sprawiedliwość.
Bez serca, co się na tym świecie dzieję. Byliście taką piękną rodziną, nikt się tego nie spodziewał.m
A mówił... Mówł... On mówił, że jesteśmy lepszym związkiem niż Leómas! Rozumiesz?! ;c
Rozumiem, to straszne. Nawet dzieci nie odwiedza? Alimentów nie płaci? To okropne, jak ja mojego szwagra dorwę...
Haha xD Dziadkiem też... Wiesz jak nam się rozrosła teraz rodzinka? XD Skai się dowie dzisiaj, że ma męża i dwie córki, ale ciii...
Tak, a Julka ma córkę, Marysia drugą córkę i Jakub córkę (ale on już wie i się cieszy xD)
Nie dziwie się im, ciężko się zdecydować, wszystko zapchane. Ja już dzieci nie przyjmuję. XD
A co z Sebkiem? :D Razem z Alexem to chyba jedyny chłopak na forum którego kojarzę ;D
Nie no, jest Alex i Kuba, a czasami pojawia się Mikołaj :D Marka dawnoo nie było.
Marek to ten, który chciał być 'ukochanym' każdej dziewczyny (czy też chłopaka xd) na forum? :D Bo tak piąte przez dziesiąte kojarzę, mało się wtedy udzielałam ;D
O kurde i do tego lekarz, dlaczego opuścił forum? :( Ciężko będzie o drugiego takiego xD
Tak, ślub będzie długo trwał. O północy będzie krojenie tortu, więc raczej długo będzie trwać. Ciekawe kto wytrzyma xD
Oj to dobrze ! Grzechem jest opuszczenie takiej ceremoni :D.
Będzie ciężko... szkoła niestety.
Ja mam ferie, więc jest spoko. Liczę na to, że będzie to najbardziej rozpisany temat w historii tego forum:D
Zazdroszczę Ci..., ja już miałam. Ale Wam się wiosenna pogoda trafiła :D.
Hahahaha, no tak, w końcu długie godziny przed nami.
"Ona temu winna, ona temu winna ! Pocałować go powinna" - udziela mi się atmosfera.
Ano szykuję, niezapomniane wrażenia do końca życia...
Niech będzie "Kochanych rodziców mam.. " Zawsze mnie przy tym wzrusza. W końcu płacz też jest potrzebny :D.
Będą sobie w kółku tańczyć... jak romantycznie. Ee to nieważne, liczy się Leomas !