Kto już odlicza do siedemdziesiątki trójki? (jutrzejszego odcinka)
Z pewnością fanki Germangie, gdyż jutro huhu będzie się działo - i nie chodzi mi tylko o pocałunek. ^^
Swoją drogą ja także odliczam. :D
Pozostało: 20 godzin i 6 minut
Minutniki nastawione? :>
(to ja, Skailes)
Co będzie się działo? Hm...
Z tego co pamiętam, jak oglądałam pierwszy sezon (a Germangie dość dokładnie :D) hm... będzie oczywiście słynne pieprznięcie Angie drzwiami, a następnie pocałunek. Ponadto będzie taka scena hm... nie wiem, czy mogę dużo zdradzić, bo zepsuję zabawę :D No ale oki, Vilu schowa się z babcią (nienawidzę jej nie wiem czemu -,-) za kanapą. Angie natomiast ma odwrócić uwagę Germana. Trochę sobie pogadają (German znów wyskakuje z tekstem "czy to chodzi o nas?" a zza kanapy wszystko słychać). No troszkę sobie pogadają, a jak German będzie chciał iść, Angie z obawy, że zobaczy jej matkę schowaną za kanapą stwierdzi, że tam jest dziobak. Czy szczur, czy coś. Tak myślę. ^^
Do tego scena z mlekiem. :D German zejdzie sobie nalać mleka, wyjmie butelkę, szklankę, naleje. Zjawi się Angie. Germi ją spyta czy też chce. Nie, nie chce. (Ach te szczegóły) Pogadają sobie trochę o tym, że Vilu ma ciotkę i babcię, a ojciec Vilu chce powiedzieć córce o tym (aha, już to widzę). Gdy Angie będzie chciała już odejść, German chwyci ją za ramię i popatrzą sobie w oczy. Wejdzie Violcia, wygodni tatę (który zabierze ze sobą mleko :D) a reszta tu już mało ciekawa... Angie i Vilu sobie będę gadały. :P
Mam nadzieję, że nie jesteście złe za zdradę fabuły... No w każdym razie odcinek - raj dla fanów Germangie :D
Aaa, zapomniałabym. Angie pogada sobie trochę z mamą. Angelika stwierdzi, że Angie jest w Geremku zakochana (no, szybka jest xd). Angie jednak zaprzeczy.
PS. Naty jest strasznie szczera w stosunku do Ludmi. Szczera do bólu. xD
No raczej <3 Tyle, że więcej czasu mamy do odliczania. Nowa scenka Marcesca na moim kanale na yt ;)
Już tylko 6 godz. i 54 min. A czy tylko mi się wydaję czy wraca Pablangie w drugim sezonie bo teraz piszą razem piosenkę i się tak do siebie uśmiechają ?
WTF?!Chyba po moim trupie.Oni nie mogą być parą!Ale zaraz,pisać piosenki mogą tak sobie,jakoś to wytrzymam.Będę pocieszać się dzisiejszym dniem! :D
Wiem ja też chcę Germangie. Ale Clari to ślicznie śpiewa i w ogóle Algo se enciende jest super...kocham to
W tv, niestety jestem ułomną istota nie znającą języka hiszpańskiego i oglądam po polsku :(
Ja idę teraz do drugiej gimnazjum, a od 1 gim mam obowiązkowy.
Ale to dla tego że miałam beznadziejnego nauczyciela.
Dzięki Violeccie chce sie znowu uczyć hiszpańskiego <3
Ja też idę do 2 gim. ale my nie mieliśmy hiszpańskiego :) Ja sama się uczyłam. ;d
Hahha ja też, rocznik 99 rządzi. Ja się ucze niemca, a w mojej klasie miałam jeszcze wloski do wyboru ale hiszpana nie było :(
Też próbuję się uczyć sama hiszpańskiego, ale na razie tak średnio. :D
W szkole mam angielski i niestety od 1 gim również niemiecki -,-
No ale takie życie. ;)
35 minut, aaa ^^