PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Wejdźcie sobie na stronę Violetty, która jest na stronie DC. Tam macie kilka zakładek i wejdźcie w filmiki. Tam znajdują się wpadki na planie serialu i coś o wiele lepszego, czyli POJEDYNKI MIĘDZY JORGE, A PABLO. Niesamowite. JORGE najlepszyyyyy....

ocenił(a) serial na 10
amandol8

To jest już na tej stronie od paru tygodni. A tak w ogóle, czy tylko mnie te filmiki ostatnio nie działają?

ocenił(a) serial na 10
lauri2092

ja miałam problem z odtworzeniem ich na tablecie, ale na netbooku, komputerze stacjonarnym i laptopie od razu się otworzyły. Tylko trzeba 3 razy kliknąć na ekran aby się włączyły. Może tego nie zrobiłaś i dlatego nie działały.

ocenił(a) serial na 10
amandol8

O dzięki, już działa :)

ocenił(a) serial na 6
amandol8

mówisz o duelo de galanes, "dwóch amantów"? to wiadomo od dawna szeroko i ogólnie ;p muszę cię jednak zasmucić; więcej pojedynków w sumie wygral pablo

ocenił(a) serial na 2
amandol8

Przejrzałam to przed chwilą i nieźle się uśmiałam z tych wpadek, Jade najlepsza, zwłaszcza w duecie z Matiasem. Powinni to puszczać na końcu zamiast zapowiedzi, byłoby fajnie, w paru serialach już widziałam coś takiego. I często na końcu filmów produkcji DC, typu Bunt Fm, Let it Shine, etc.

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

zapowiedzi były i być muszą, jak "w poprzednim odcinku" myślę że reszta która nie zna hiszp by się skręciła gdyby ich nie było, zwłaszcza przed weekendem

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

No tak, ale one są zwykle aż do bólu drobiazgowe, mogliby pokazywać kilka najważniejszych scen, a nie wszystkie, byłby jakiś element zaskoczenia.

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

przecież nie pokazują wszystkich, tak typowo większość razy pokazują momenty najwyżej do 35 min, chyba że coś dotyczy amorów violetty, tak typowo jak angie pojawiła się na przesłuchaniu violetty, albo kiedy odkryła strych matki

amandol8

Te filmiki są też na youtube i to od dość dawna.

ocenił(a) serial na 10
mariahelen

Szkoda tylko, że nie przetłumaczyli dwóch odcinków :(
Jakby być szczegółowym, to Jorge wygrał więcej pojedynków, bo aż 4 (rzucanie piłeczek do kubeczków, pytania i odpowiedzi, założenie większej ilości obręczy i wrzucanie obręczy do siatki), a Pablo wygrał 3 pojedynki (improwizację, byka i zrzucanie piłeczek w ruchu).