Wejdźcie sobie na stronę Violetty, która jest na stronie DC. Tam macie kilka zakładek i wejdźcie w filmiki. Tam znajdują się wpadki na planie serialu i coś o wiele lepszego, czyli POJEDYNKI MIĘDZY JORGE, A PABLO. Niesamowite. JORGE najlepszyyyyy....
To jest już na tej stronie od paru tygodni. A tak w ogóle, czy tylko mnie te filmiki ostatnio nie działają?
ja miałam problem z odtworzeniem ich na tablecie, ale na netbooku, komputerze stacjonarnym i laptopie od razu się otworzyły. Tylko trzeba 3 razy kliknąć na ekran aby się włączyły. Może tego nie zrobiłaś i dlatego nie działały.
mówisz o duelo de galanes, "dwóch amantów"? to wiadomo od dawna szeroko i ogólnie ;p muszę cię jednak zasmucić; więcej pojedynków w sumie wygral pablo
Przejrzałam to przed chwilą i nieźle się uśmiałam z tych wpadek, Jade najlepsza, zwłaszcza w duecie z Matiasem. Powinni to puszczać na końcu zamiast zapowiedzi, byłoby fajnie, w paru serialach już widziałam coś takiego. I często na końcu filmów produkcji DC, typu Bunt Fm, Let it Shine, etc.
zapowiedzi były i być muszą, jak "w poprzednim odcinku" myślę że reszta która nie zna hiszp by się skręciła gdyby ich nie było, zwłaszcza przed weekendem
No tak, ale one są zwykle aż do bólu drobiazgowe, mogliby pokazywać kilka najważniejszych scen, a nie wszystkie, byłby jakiś element zaskoczenia.
przecież nie pokazują wszystkich, tak typowo większość razy pokazują momenty najwyżej do 35 min, chyba że coś dotyczy amorów violetty, tak typowo jak angie pojawiła się na przesłuchaniu violetty, albo kiedy odkryła strych matki
Szkoda tylko, że nie przetłumaczyli dwóch odcinków :(
Jakby być szczegółowym, to Jorge wygrał więcej pojedynków, bo aż 4 (rzucanie piłeczek do kubeczków, pytania i odpowiedzi, założenie większej ilości obręczy i wrzucanie obręczy do siatki), a Pablo wygrał 3 pojedynki (improwizację, byka i zrzucanie piłeczek w ruchu).