Tyle razy już odpowiadałam na to pytanie! <ciężko wzdycha> W 70 odcinku, jeszcze nie teraz.
Huhu, ale ty mądra :) Zgadzam się.
Btw. Wiecie, że Marco ma zajefajne spojrzenie? I jakie Naxi jest słodkie! I, że Tomas kieruje mym życiem! I że kocham Leómasa <333
A Marcesca jest cudoowna!
Nie ma to jak w kazdym temacie wychwalac marcesce:) a marco ma takie piekne oczy i usmiech i ogolnie jest taki slodki!!!
Musiałam, bo Karolina mi wypominała, że wszędzie piszę to nie może być gołosłowna! :D
Ach ten Xabianiii <3 Dzikkus :D
I ten moment gdy wchodzi do sali, wiecie jaki, mowie wam wtedy moje i jego spojrzenia sie spotkaly. To nasz moment;)
Haha, dobre :D A później jego spojrzenie pokierowało się w inną stronę... ^^ Soryy, chłopaczek jest zajęty ;)
O to ja zaklepie tomaska,i bede miala najprzystojniejszego faceta z was wszystkich! Ha!
Ja nie twierdzę, że na mnie patrzył :D On szaleje za Magdaleną :D Ja mam Ruggusia <333
Wypominam z zazdrosci o niego ;p bo sama zawsze dopisuje pod twoimi komentarzami jaki jest przecudowny ! ;D ;p
Wiem, dlatego się dogadałyśmy :] Nie byłoby z kim spamować gdyby nie Madźka (+czasem Julka, chylę czoła ;P) majka i ty :) Jak Tears wróci to będzie fajniej tylko, że ja wtedy wyjadę. Założę osobny temat, żeby się pożegnać 0 tak polubiłam zakładanie tematów!
Bo nie jestem pewna czy ktos to juz powiedzial ale on ma najpiekniejszy usmiech i spojrzenie swiata <3
I tak będziemy dalej o nim rozprawiać <333 Wyobraź sobie teraz, że on to czyta i rozumie:) Mam na myśli Xabiego... Byłoby zabawnie ^^
Rugguś by wyśmiał :D Tak jak wyśmiał parring "Marcesca" w twitcamie z Lodo. Ona coś czyta, że ktoś lubi Marcesce i takie "ooo, gracias!" i podskakuje, a on takie Face palm i "Marcesca?" :D
na tym samym mówili cześć po polsku, a przynajmniej próbowali :D Śpiewali en mi mundo bodajże i mówili, że znają słowo poduszka (chyba Artur ich nauczył - pewnie u.a.b napisałaby naumiał)
Jeszcze trudniejsze jest słowo Błaszczykowski
-UWAGA! Anegdota z życia:
Byłam na wymianie w Niemczech i leciał mecz Borussi z kims tam i komentator wymawiał nazisko naszego piłkarza, jak coś takiego "Blasicikowski"
Próbowałam swą zacną koleżankę nauczyć poprawnego wymawiania, ale mi nie wyszło :D
No wiem, że słitaśnie :D
Gdzie mniej/więcej jedziesz? Ja byłam na północnym-zachodzie :)
Na jak długo?
Poludniowy zachod, blisko granicy z francja i szwajcaria. Na 8 dni, gdzies tak. I jak bylo?
Fajnie, bardzo przyjaźni ludzie :) Bardzo mi się podobało i teraz czekam na jej przyjazd do mnie :)
On ma takie podejście :D I po tym oceniam, że to wszystko by wyśmiał :) Ale i tak go Koffam! (to ze słownika naszej ulubionej autorki opowiadań blogowych!)
To dobrze. Właśnie widzę, że o mnie mówisz. Nie ukrywasz, że coś Cię ze mną łączy XDD