PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

weszłam na Twitter Martiny Stoessel a tam to zdjęcie z violką i leonem na huśtawce co to ma znaczyć ale to chyba będzie na Violetta en vivo
dzisiaj

leonetta_filmweb

Mogłabyś dać linka?

Bella21274

to normalnie wpisz sobie w google martina stoessel twitter i tam są zdjecia i zobaczysz

leonetta_filmweb

Widziałam, i myślę, że coś się szykuje :D

ocenił(a) serial na 10
leonetta_filmweb

Czy to o to zdjęcie chodzi? h t t p s :// twitter. com / Tini Stoessel / media / grid
Wpiszcie bez spacji :)

ocenił(a) serial na 2
Naxi_124

Zaraz mnie zlinczujecie, ale przeglądając te fotki doszłam do wnioski, że Martina bardzo ładnie wygląda z Diego, widać, że się lubią ;D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Chociaż wole Leonette to cię nie zlinczuje :)

tears_in_heaven

Nie czemu zlinczować mamy Cię ? Ja tam Dilettę uwielbiam <3 Leonettę zresztą też więc czy bd Diego czy Leon to mi wisi. Niech GERMANGIE do skutku nie dojdzie, wtedy sie wkurze ;_;
Każdy ma swoje ulubione parringi ;)

ocenił(a) serial na 2
neeveertouch

Nie, nie, ja jestem za Leonettą, aczkolwiek ostatnio jakaś tak sympatia do Diega się we mnie zrodziła, i to mnie trochę martwi, bo wolałabym uważać go za gbura i z czystym sumieniem kibicować Leosiowi, ale jego z kolei równie dobrze widzę z Larą, więc biorę też i pod uwagę, że 2 sezon zakończy się Diegettą, co nie zmienia faktu, że jest jeszcze sezon 3, w którym na sto procent zatriumfuje Leonetta. Ale stworzyłam zdanie wielokrotnie złożone, pan z polskiego byłby ze mnie dumny ;D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

2 sezon skończy się chyba Leonettą? TO już jest raczej potwierdzone, tak słyszałam...

ocenił(a) serial na 2
MartinaStoessel

No nie wiem, skoro planują trzeci, to podejrzewam, że drugi zakończy się jakimś zwrotem akcji, coby przyciągnąć widzów na następny.

ocenił(a) serial na 10
neeveertouch

Dla mnie tam to German powinien być sam bo na to zasługuje, a Angie jest moją ulubioną bohaterką i powinna być z Pablem :D

ocenił(a) serial na 6
leonetta_filmweb

o quebelloooooooooooo!! jest CUDOWNE

użytkownik usunięty
leonetta_filmweb

A nie mówiłam!
A wszyscy mówili ,że .... ach nie ważne:P

ocenił(a) serial na 6

że co? ;)

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

To zdjęcie jest także na tym blogu - h t t p : / / q u i e r e s v i o l e t t y . b l o g s p o t . c o m /
To o co z tym zdjęciem w końcu chodzi ?

ocenił(a) serial na 6
jessi140

pojawiło się niemal natychmiast na wielu blogach. to zdjęcie chyba do en vivo może, z jakiś ćwiczeń czy aranżacji, może nuestro camino, więcej na ten temat nie wiem

użytkownik usunięty
jessi140

To z En Vivo.