weszłam na Twitter Martiny Stoessel a tam to zdjęcie z violką i leonem na huśtawce co to ma znaczyć ale to chyba będzie na Violetta en vivo
dzisiaj
Czy to o to zdjęcie chodzi? h t t p s :// twitter. com / Tini Stoessel / media / grid
Wpiszcie bez spacji :)
Zaraz mnie zlinczujecie, ale przeglądając te fotki doszłam do wnioski, że Martina bardzo ładnie wygląda z Diego, widać, że się lubią ;D
Nie czemu zlinczować mamy Cię ? Ja tam Dilettę uwielbiam <3 Leonettę zresztą też więc czy bd Diego czy Leon to mi wisi. Niech GERMANGIE do skutku nie dojdzie, wtedy sie wkurze ;_;
Każdy ma swoje ulubione parringi ;)
Nie, nie, ja jestem za Leonettą, aczkolwiek ostatnio jakaś tak sympatia do Diega się we mnie zrodziła, i to mnie trochę martwi, bo wolałabym uważać go za gbura i z czystym sumieniem kibicować Leosiowi, ale jego z kolei równie dobrze widzę z Larą, więc biorę też i pod uwagę, że 2 sezon zakończy się Diegettą, co nie zmienia faktu, że jest jeszcze sezon 3, w którym na sto procent zatriumfuje Leonetta. Ale stworzyłam zdanie wielokrotnie złożone, pan z polskiego byłby ze mnie dumny ;D
2 sezon skończy się chyba Leonettą? TO już jest raczej potwierdzone, tak słyszałam...
No nie wiem, skoro planują trzeci, to podejrzewam, że drugi zakończy się jakimś zwrotem akcji, coby przyciągnąć widzów na następny.
Dla mnie tam to German powinien być sam bo na to zasługuje, a Angie jest moją ulubioną bohaterką i powinna być z Pablem :D
To zdjęcie jest także na tym blogu - h t t p : / / q u i e r e s v i o l e t t y . b l o g s p o t . c o m /
To o co z tym zdjęciem w końcu chodzi ?
pojawiło się niemal natychmiast na wielu blogach. to zdjęcie chyba do en vivo może, z jakiś ćwiczeń czy aranżacji, może nuestro camino, więcej na ten temat nie wiem