Jak wam się podobał ? mi to że Tomas wkurzony przyszedł i awanturę robił a później leon ale Leon to bardzo spokojny a Tomas Biała goraczka ale to było takie słodkie
Tomas stawiał się Germanowi, że jeżeli chce wywieźć Violettę to musi się najpierw z nim zmierzyć. Taa, chcę to zobaczyć xxd
Hahaha nie wierzysz w Tomasa?Liczą się chęci xD Co prawda German by go zlał, tak, że by się chłoptaś nie pozbierał. xD
Wyobraziłam to sobie, Violka przerażona "Tomi, Tomi!" a Tomi taki dziubek jak German niedawno, a ona odskakuje xDD
Taa, ale wtedy w ich domu musiałby zacząć padać deszcz, coby sceneria wystarczająco romantyczna była xD Tak btw. zapraszam na nowy rozdział ;)
Ooo, jak w Darach Anioła - filmie. (tak, jestem pod działaniem właśnie obejrzanego w kinie filmu) :D Jest Naxi? :D
bo niby tak kocha Viole, dzis w odcinku sie całują a w jutrzejszym juz ma wyjechać, musiał miec ważny powód!
strach przed germanem ;p
tak wgl fajne było spojrzenie Leona Tomas "Bedzie sie pan musiał zmierzyc ze mną!" Leon spojrzenie pod tytulem WTF? o.O
ja mu sie nie dziwie xd dobrze ze sie Tomas nie rzucił z pięściami na Germana albo walka na klaty xD
Leon nie lepszy ze swoją zerową klatą i chuderlawymi ramionkami - spodziewałam się po nim więcej!
W następnym odcinku się okaże jak to Tomas straasznie kocha Violettę, a jak tylko nadarza się okazja to zwiewa to Hiszpanii .;p
Mnie rozśmieszyła tak akcja. Tomas przychodzi taki zdenerwowany, zaczyna wydzierać się na Germana. Potem przychodzi Leon, spokojny i próbuje go uspokoić. He he! :D
Naxi byli świetni! <3
Naxi Naxi Naxi Naxi Naxi! Cudowne ;D
Jade w sukni ślubnej lecąca żeby przywalić Angie... Normalnie identyczna prawie scena była w "Egzorcyście", ten wzrok i taki wściekły zamach, może Jade jest opętana? xD
Tomas jak się rzucał z pięściami jak taka wściekła mucha, German by go jednym palcem powalił, ale okej... No i moje ukochane "Ser mejor", uwielbiam tą piosenkę.
Co do Tomasa i Germana - zgadzam się. To było zabawne, jak ona się dziwnie...zamachiwał na niego? xD
Tak właściwie to był prequel "Egzorcysta: Początek", pierwszej części nie widziałam ;) "Omen" lepszy.
Ej normalnie kocham cie <3 też lubisz Omena i Egzorcyste, myślisz że "Rzejt" jest opętana i kochasz Ser mejor <333
Zawsze do usług ;D Nawzajem, bo jak widzę, lubisz i "Siedem dusz" (Boże, jak ja kocham ten film), i Pottery, i "Requiem dla snu"... Świetny masz gust ;)
Dzięki, miło że tak myślisz, bo większość moich koleżanek tego nie rozumie, oni tylko doceniają filmy typu This is us -.-'
Ej, pragnę się na to wybrać, mówiły coś o tym? Jak się podobało i wgl. Bo byłam w kinie i paczę - 1D. Moja reakcja? CHCĘ TO ZOBACZYĆ! Więc zbieram opinie :)
Ooo tak xD jedna mi bitą godzinę pisała na fb jak bardzo chce na to iść (i idzie jutro) i pewnie jutro będzie pisać o tym jacy są cudowni haha :D a druga tak bardzo żałuje że nie może iść jutro na premierę bo robi urodziny haha :D
Wiem, wiem :D jarasz się Ruggero wiec pewnie masz dobrze w głowie ;) ja niestety nie żartowałam, musiałam wysłuchiwać zwierzeń directionerek -_-
Ooo, to miłe :D że mam dobrze w głowie w sensie. Ale czy on nie jest uroczy?
1D nie słuchałam i nie będę (słyszałam One way or another i what makes bleble) nie podobają mi się ich piosenki :)
Oglądam powtórkę i dalej nie mogę z Tomasa i Germana. "Ten Tomas jest źle wychowany!" xD
-Trochę szkoda mi Cami ;<
-Pocałunek Tometty <3 ;D
-Dużo Cami <3
-Rozmowa Germana z Angie, rozmowa Pabla z Angie- genialna gra aktorska ^^
-Cudnie irytująca Ludmiła
- Niestety powrót Bromili ;_;
- SER MEHOR, MEHOR, MEHOR <3
-Nawet mi się szkoda Violetty zrobiło dzisiaj, chociaż zwykle mnie zachowaniem swoim irytuje, taka odmiana :>
-Leon&Tomas u Violetty
-Śpiewający Beto
-Gregorio ^^
- Sceny z Angelicą, genialne jak zwykle ^^
-Olga&Ramallo :D
-Jade uderzająca Angie prostownicą(?), jakiś nowy nastrój w serialu :P