Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

The Lord of the Rings: The Rings of Power
2022 -
5,7 47 tys. ocen
5,7 10 1 47117
5,3 22 krytyków
Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum serialu Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

Jakaś paranoja. Podejrzewam że ci co dają jedynki za ten serial, szczerze zachwycają się "twórczością" Patryka Vegi.

ocenił(a) serial na 3
AKSORZ

Ciekawe czym nie zachwycają się Ci dający temu czemuś 10/10.

ocenił(a) serial na 2
AKSORZ

To jest o Wake_up_sheep? O mnie? Koneserem Patryka Vegi jesteś Ty trollu, 5 filmów wśród ostatnio ocenionych.

ocenił(a) serial na 1
AKSORZ

Blejd Ranerem się zachwycają. I Odyseją Kosmiczna. I Princess Bridge. I Willow i LOTR i Zaklętą w Sokoła.

ocenił(a) serial na 2
Smok_Eustachy

Smoleńsk mi do tego nie pasuje.

ocenił(a) serial na 1
nazuul

Smoleńsk jest super

ocenił(a) serial na 1
AKSORZ

a możesz wyjaśnić na czym polega twoje "równanie"? "synonimem" czego mają być filmy vegi skoro wrzucasz je na drugą szalkę? (ps. osobiście jestem chodzącym i to podwójnym zaprzeczeniem twojego twierdzenia. po pierwsze nie jestem fanem tolkiena (tzn lubię ale bez przesady) po drugie nie cierpię filmów vegety)

ocenił(a) serial na 5
kgibas666

Serial absolutnie nie zasługuje na ocenę 1, chociażby z powodu świetnego poziomu wizualno-muzycznego. Nie zasługuje też moim zdaniem na 10. Uważam że jeżeli ktoś daje 1/10 jest ... albo mocno złośliwy albo wręcz niepoczytalny. Oceny 10/10 są równie kuriozalne. Vegę wrzuciłem na drugą szalkę gdyż jest to absolutny dramat kinematografii tak jak krzywdzącym dramatem są oceny 1/10.

ocenił(a) serial na 2
AKSORZ

Niepoczytalność diagnozowana na podstawie oceny serialu na portalu filmowym to dla mnie nowość. Spotkałem się dotąd z ustaleniami dotyczącymi inteligencji czy wieku.

Być może niepoczytalność lub złośliwość wystawienia 1 przez widza wynika z przejęcia tych cech od twórców srialu poprzez jego obejrzenie. Serial jest transmiterem niepoczytalności, dotąd myślałem, że tylko raka można dostać.

ocenił(a) serial na 1
AKSORZ

sugerujesz zatem że jeśli to moje wewnętrzna "niepoczytalność" podyktowała mi wystawienie takiej noty to powinienem się z nią wstrzymać? a wyjaśnisz dlaczego? a może jest taki punkt w regulaminie FW mówiący o tym? :3 myślę że uległeś iluzji "obiektywizmu", nikt z nas nie jest do "tego" zdolny. każdy z nas wystawia tu oceny subiektywne i osobiste. tu nie ma oceny "właściwej".

AKSORZ

Spokojnie, ten serial jest na poziomie filmów Vegi. Gdyby serial nie wycierał sobie gęby Tolkienem, to byłby przeciętniakiem na poziomie 4-5/10. Czytałem wiele książek Tolkiena, oglądałem filmy, grałem w gry. W różnych dziełach czuć bardziej lub mniej to, że jest to Śródziemie i inspirację Tolkienem. W tym serialu zupełnie tego nie czuć.

ocenił(a) serial na 5
SteelMike

Nie zgadzam się. Vega nie byłby w stanie nakręcić czegoś podobnego - to nie ta liga. To co mogło by się Vedze udać to napisać zbliżony scenariusz i niektóre dialogi ... chociaż nie. Przecież Vega nie potrafił by napisać dialogu w którym nie byłoby wulgaryzmu. Także odrzucam twoje argumenty zrównujące poziom Pierścieni do ogólnej twórczości Vegi poza jednym. Vega mógłby pokombinować nieco ze scenariuszem który w serialu mocno kuleje.

AKSORZ

Nikt ciebie o zdanie nie pytał. Do tego każdy może mieć swoje zdanie i twoje widzimisię tego nie zmienią. ;)

ocenił(a) serial na 2
SteelMike

Podejmujesz dyskusję, więc tak jakbyś Ty się pytał o zdanie. Mnie tym bardziej nie pytałeś, ale i tak się wypowiem. Oceniam lepiej twórczość Patryka Krzemienieckiego niż Pierścienie Władzy. Widziałem tylko PitBulla, ocena 6.

ocenił(a) serial na 5
nazuul

Pitbull pierwszy sezon jest spoko. Niestety nic poza tym nie zasługuje na uwagę z twórczości Vegi.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem