Proszę każdą osobę, która to ogląda oceniła ten film i podała swój wiek..., jestem ciekaw ile osób dorosłych albo powyżej 16 roku jest tym zainteresowanych.
Moja opinia: Całość nie śmieszy, ale dobija głupotą..., nie ma to porównania z arcydziełem, jakim jest South Park. Nudzi się..., uważam to za badziewie. (piszcie co uważacie i nie komentujcie proszę opinii innych).
Mój wiek: X (Na FW nikomu nie podawałem swojego wieku, niech tak pozostanie).
Witam mam 15 lat (rocznikowo :P). Wg. mnie Włatcy Móch to naprawdę bardzo ciekawy serial animowany. South Park może i jest trochę śmieszny, ale nie ma tego czegoś co Włatcy Móch. M.in. SP to nie jest serial Polski... oglądając to na www.kreskowka.pl zauważyłem, że gdy jest lektor to podkłada on głos dla każdej postaci zmieniając przy tym tylko swój własny... . Natomiast w WM każda postać ma swój własny głos dzięki czemu jest to coś wspaniałego :). A tak poza tym Czesio rls :P. nsokolska - świetny post, gratuluję. Nie każdego stać na takie coś. WM Rrządzą.
10/10 - Bartek Kędzierski zrobił kawał dobrej roboty. W przeciwieństwie do South Parku - jest śmieszny, a nie wulgarny - choć do SP nic nie mam - ujdzie w tłumie, ale to już przeżytek ;)
Nie będę oryginalny - Czesio wymiata! ;)
Jeszcze wiek? 18. I nie wstydzę się tego, że kocham ten serial. Bo najlepsze jest to co polskie! ;)
Anka, 14 lat.
Film bardzo dobry, ale nie rewelacyjny... Nie wiem dlaczego wszyscy się tym tak maxymalnie zachwycają, choć rzeczywiście, coś w sobie ma xP
Ja mam 14 lat,ale wiek moim zdaniem nie ma tu nic do rzeczy(no ,nie zupełnie),bo są dziesięciolatkowie o bardzo dojrzałym podejściu do pewnych spraw,a także porażająco niedojrzali życiowo i emocjonalnie trzydziestolatkowie.Pozdrawiam.
Ja mam 20 lat, niedawno skończyłem szkołę średnią, w której podczas jarania fajki w kiblu na przerwie nie dało się nie usłyszeć jak koty śpiewają "allelluja" udając głos Czesia. Ja osobiście widziałem WM kilka razy i musze przyznać, że momentami zwijałem się ze śmiechu. Bardzo podoba mi się to, że powstał taki serial, bo przynajmniej nie jest nudny.
Pozdrawiam wszystkich, których nudzi ten flakowo-olejowy chłam, którego jest pełno w polskich serialach.
16. I uważam, że jest świetny :P Może nie najpiękniejszy graficznie, nie powala poziomem żartów- i chyba właśnie to mnie urzekło :D
Mam 16 lat i uważamy WM za najlepszy serial animowany dla dorosłych. Dlaczego? Nie da się tego powiedzieć jednym zdaniem, po prostu serial ma to coś :) . Mimo że jest "dla dorosłych", to twórcy nie chcą go udaraślać na siłę. Przekleństwa są podawane w odpowiednich dawkach i tylko wtedy, gdy naprawdę są one potrzebne. SP odrzuca mnie właśnie przesytem wulgaryzmów i czasami żenującym (może dlatego że bezczelnie bezpośrednim) wyśmiewaniem się z ludzi. Wg. mnie gdyby ten serial powstał gdziekolwiek indziej niż w Ameryce, nie zdobyłby takiej popularności. Co mi się jeszcze podoba w WM? Humor, a w zasadzie to, że pod przykrywką głupoty (ale sympatycznej głupoty, nie bezsensownej czy wulgarnej jak w Kartonach czy SP) można znaleźć drobne smaczki do szarej codzienności, jak również przedstawianie problemów współczesnych dzieci. Sympatyczni bohaterowie, z którymi można się utożsamiać. Czesio jest po prostu świetny, a reszta chłopaków, mimo że z wierzchu wydają się chamscy, naprawdę trzymają się razem. Moja ocena to 10/10.
ja 21, mój facet 25- uwielbiamy władców.
dośc często po długim dniu pracy, wracamy do domku i poprawiamy sobie humorek tym serialem:) jak dla mnie jest to bardzo pozytywna bajka dla dorosłych- i nie mówię tu że trzeba miec skończone 18 lat by to oglądac, ludziska jestem pewna że mamy w Polsce wielu inteligentnych nastolatków, którzy wiedzą o co come on.
prawie jak dobranocka :D
pozdrawiam wszystkich fanów
ps strasznie drażni mnie tylko naśladowanie ich ortografii, i bez tego mamy za dużo analfabetów ;/
Mój wiek: 20 lat. Daję Włatcom 10/10. Fajny, inteligentny żart, lepszy od South Parku. Przede wszystkim pokazuje świetnie psychikę i sposób myślenia dzisiejszych polskich dzieciaków. Plus charyzmatyczny, dobry, optymistyczny Czesio z kapitalnymi tekstami. Jak sie go posłucha i na niego popatrzy to aż sie miło na sercu robi, po prostu potrafi wywołać uśmiech i pozytywne uczucia nawet u pesymisty :)
Mam 11 lat i oglądam :] Zaczęłam w wieku lat 10 xP To świetny serial...South Park mnie nie interesuje xp
Mój wiek niech pozostanie tajemnicą, (mogę tylko zdradzić że mam powyżej 14 a poniżej 20) natomiast serial mi się podoba i uwielbiam mistrza "inteligentnych" ripost, Konieczkę.
mam 16 lat :)
mnie śmieszy głupota zawarta w tym serialu.cóż-tak głupi,że aż śmieszny:)
oglądam zawsze z braćmi-jeden ma 26,a drugi 28 :)
ich śmieszy to bardziej niz mnie:P
pozdrawiam panią Frał :)
10/10
Mam 12 lat. W mojej klasie wszyscy szaleją za WM.
Jeśli chodzi o treść, to czy jeśli napiszesz coś tutaj np. teksty z WM, to czy one zostaną wypowiedziane głosem Anusiaka, Czesia? Nie. Można to sobie tylko wyobrazić. Tego jednak nie mogą zrobić osoby nie znające serialu, jakim jest ,,Włatcy móch". Zastanówcie się więc, zanim coś zacytujecie. Bo momentami jest to przykre.
mam 28 lat i zalewam się do łez przy tym czymś co ciężko sklasyfikować, uwielbiam Czesia, nie ma to jak jego ryjek po ciężkim dniu pracy polecam tym, którzy mają doła
a mój ulubiony tekst to: " a nadgodzinek ni huja nie płacimy" zawsze to powtarzam jak nas szef przetrzyma po godzinach:-))) przepraszm za ten brzydki wyraz ale bez wulgaryzmu to żadne cytowanie:-D
mój wiek: powyżej lat 16;]
Włatców oglądam i serial lubię ito bardzo;)
pozdrowienia dla innych maninakow WM:D
Według mnie wszystko co było do powiedzenia powiedziała już "nsokolska". To się nazywa rzeczowa wypowiedź na forum! gratulacje:)
A poza tym to równie dobrze taki temat można by założyć o SP, tyle że na kożyść WM. (czego niech nikt nie robi!!) Dla mnie South Park i Włatcy Móch mają po 10/10. Nie ma ich co porównywać...
Mam 13 lat. Humor jest TOTALNIE wieśniacki, idiotyczni bohaterowie, a niektóre odcinki to żenada i przegięcie (szczypionka dla frycka). Przez co dałem soczystą pałę :0
Ja mam 14 lat i serial jest według mnie świetny. Ma swój niepowtarzalny
klimat, którym nie może się poszczycić South Park (który zresztą też
lubię).
Nie oglądam każdego odcinka, ale raz za kiedy lubię popatrzeć na Czesia, który jest po prostu zaje*
Pzdr. dal fanów Czesia xD
(Mam 15 lat)
24 lata
Oglądam i wcale nie uważam, że jest denny i głupi.
Szczególnie w pierwszym sezonie było dużo motywów parodiujących
polską rzeczywistość. I to właśnie najbardziej mi się podobało.
Mam 18 lat . Uważam ,że pierwszy sezon był na prawdę śmieszny i aż chciało się oglądać odcinek za odcinkiem. Obecnie nie oglądam już ,ze względu na kompletnie nieudane kontynuacje..... ;/
Może i serial wydaje się dla niektórych prymitywny i wulgarny a humor nie jest najwyższych lotów ale i tak lubię go sobie od czasu do czasu obejrzec jak nie ma nic ciekawego w tv.
16 lat. Jest się z czego pośmiac. Nie jest przynajmniej tak denny jak wiekszośc polskich produkcji ( mówie tu o takich mega hitach jak plebania i takie tam oscarowe hiciory..)
ja także oglądam, wieku swojego nie podam bo wczesniej nie podawałem, serail jest zajebisty, chociaz niektóre nowe odcinki sa spieprzone, a tym którym sie nie podoba serial niech sie po poprostu nie udzielaja ;P
Oglądałem..jasne że oglądałem!!!!To było arcydzieło....ubaw po pachy i brzegi foteli 10/10.
Przy okazji sout park był beznadziejnym śmieciem który był przerysowany,zmyślony całkowicie,durny,nie śmieszny(mógł bym wymieniać godzinami,ale szkoda mi czasu na taki temat :P)
zdarzylo sie obejrzec kilka odcinkow :) i przyznam mimo iz nie jestem fanatykiem tego serialu czasami mozna sie posmiac
----------------------
http://www.blog.netiz.pl