co to w ogole jest?To nie jest w ogole śmieszne..przynamniej dla mnie^^jakies nieporozumienie, ze to w ogole ma taka wysoką średnią. dobra,rozumiem, że komuś sie może podobać i nie zabraniam oglądać, ale ja tego nie cierpie xD ale to moje zdanie x]
Ayashi, minowy ->
Kolejni "mądrzy" antyfani. Barrrdzo konstruktywna opinia. To może lepiej nie robić z siebie głupków i nie zakładać nowych tematów? Poza tym średnia spada (z 8,21 do 8,08 przez ostatni miesiąc), więc wasze dodatkowe "opinie" są nieużyteczne.
a może ja miałam ochote założyć sobie nowy temat. co, nie można?
moja opinia wcale nie miała być "użyteczna" po prostu wyraziłam własne zdanie,
"Kolejni "mądrzy" antyfani"--> ja raczej antyfanem bym sie nie nazwała, po prostu tego nie lubie i jest mi to obojetne, więc nie oglądam^^
chciałam tylko wyrazić własne zdanie na ten temat[chyba to nic złego, zwłaszcza,że nikogo nie obraziłam ani nic]po to w końcu jest to forum xD
od tego jest forum żeby mówić to co się myśli i można zakładać tyle tematów ile się chce...
Ayashi ->
Wtedy już jesteś spamerką. Jeszcze gorzej. Na forach opartych na kodzie phpBB takie spamerskie wątki od razu się usuwa, autorom przyznaje się ostrzeżenia, a na końcu usuwa (szkoda, że tu tak nie ma). Nie zauważyłaś, że istnieją inne wątki, do których można się dopisywać? Ale nie, Dziecko Neostrady nie rozumie, bo musi być zauważona właśnie jego opinia, a zamiast "Odpowiedz" klika "Dodaj nowy temat". Wspaniałomyślne. Twoje zdanie brzmi dodatkowo jak marudzenie "mamooo... a oni dali taką wysoką ocenę, powiedz im coś, ja tak nie chcęęę...". A te naiwne emotki nie robią na mnie wrażenia.
good_tarnow ->
Albo dopisywać się do starych wątków i nie zawracać d*** adminom. To my się widać nie rozumiemy?
no dobra mogła napisać to pod innym wątkiem i nie robić następnego o tym samym znaczeniu, ale widocznie chciała pokazać, że potrafi zrobić swój własny temat i jak bardzo nie lubi "Włatców móch" ;)
wiesz, mało mnie obchodzi co Ty se myslisz, dałam nowy temat, bo tak włansie mi sie chcialo i nie chcialam szukac innych tematow, zeby sie tam dopsiac tylko dlatego, cze Ty tak sobie zazyczyles. Forum jest po to, aby wyrazac własne zdanie i ja wlasnie to robie. Kazdy moze zkladac ile chce tematow nie, i TY chyba nie wiesz cot o spam
mówisz do mnie?
To chyba prędzej zrozumiałe i fajne jest dla ludzi z niską ilością IQ...
Ayashi ma wpełni rację ten serial to zal.Powody?
1.Uposledzone postacie
2.Dialogi na tak niskim poziomie jakby pisał je 8 latek z zespołem downa
3.Fabuła nadna i bez sensu,sssie pałe krótko mówiąc
4.Kiepskie rysunki
5.Humor na tak niskim poziomie że wole tego nie komętować
A ten odcinek w którym higienistka była nieszcęsliwa dostałóa kase straciła ją ale poszła do wiezienia za coś czego nie zrobiła nawet nie było pokazane czemu i w była w celi uwaga z facetem hahahahaahah zal lol.
A więc:
1. Postacie mają takie być.
2. To też ma takie być - to w końcu polska szkoła.
3. A ja powiem, że jest ciekawa i z sensem.
4. Mają takie być. Jak chcesz ładnych rysunków, to obejrzyj sobie jakąś wysokobudżetową animację Dreamworksa albo Disneya.
5. Przyznaję, występują tam żarty na niskim poziomie, ale jest tam też sporo inteligentnego humoru sytuacyjnego, ktrego tacy jak ty nie zauważają, niekoniecznie z powodu niskiego ilorazu inteligencji (nie chce mi się z nikim kłócić),ale ponieważ łatwiej zjechać te głupsze gagi.
PS Wyjątkowo powstrzymaj się od "żalu" i "ssania pały", bo się lansujesz na debila.