4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 18581
3,3 3 krytyków
W11 - wydział śledczy
powrót do forum serialu W11 - wydział śledczy

Chodzi mi o wczorajszy odcinek pt. ,,Mężczyźni", a dokładnie o jego początek. Zanim przejdę do sedna sprawy, chciałbym tylko dodać, że tytuł odcinka w ogóle do niego nie pasował. Chodzi mi o to, że na początku, gdy Ania i Maciek przyjechali pod dom ofiary to rozmawiali z sąsiadem, ok. Później ko-misarze chcieli jeszcze porozmawiać z dziećmi sąsiada, więc ten powiedział żeby poszli do niego, do domu obok. Na końcu sceny widać jak już idą, a na początku następnej widać jak wchodzą do domu sąsiada, po czym lektor dodaje: ,,15 minut później". To pomyłka czy specjalnie tak powiedział. Bez przesady. Idą od domu do domu i zajmuje im to 15 min.? Przecież to sąsiedzi, mają domy obok siebie, więc kompletnie nie rozumiem dlaczego lektor powiedział, że szli 15 min. Bez sensu. I chciałbym jeszcze powiedzieć, że nie podoba mi się jedna rzecz w serialu. Konkretnie to, gdy Tomek, Bartek lub Kamil mówią komisarzom, że coś się dzieje pod domem ofiary, jakaś awantura albo coś takiego, to oni tam jadą i 15/20 min., a nawet 40 później, gdy są już na miejscu to kłótnia dalej trwa. To ma być żart. Przecież takie awantury czy coś nie trwają chyba więcej niż kilkanaście minut, co nie? To, że po 40 min. dalej tak jest, jest dla mnie absurdem. Po prostu bez sensu.

ocenił(a) serial na 7

Tak naprawdę to ten sąsiad nie mieszkał w tym szarym domu naprzeciwko a kilka domów niżej.

użytkownik usunięty
filmyija

Możliwe, ale sąsiad to sąsiad, więc 15 min. to zdecydowanie za dużo jak na dojście od domu do domu.

ocenił(a) serial na 7

Co racja to racja.

użytkownik usunięty
filmyija

No właśnie.

ocenił(a) serial na 7

Ale wierz w dziś w każdym filmie czy serialu trzeba na coś przymykać oko(niestety).A tak z ciekawości jaki jest twój ulubiony duet w tym serialu?Kto twoim zdaniem zagrał fajnie w tym odc?

użytkownik usunięty
filmyija

Ja zdecydowanie najbardziej lubię Annę Palkę i Rafała Kopacza. Aśka ubiera się jak facet, Seba przypomina mi alkoholika, Maćka się boję, a Anka Potaczek jest za stara. ;p Z tego odcinka? Nie wiem. Jakoś nikt specjalnie nie zapadł mi w pamięć. No i oczywiście uwielbiam Tomka ,,Mam coś dla was" Bukowskiego, on rządzi w tym serialu. Tak przy okazji, jak piszesz na forum publicznym to staraj się robić mniej błędów. ;p A jaki jest twój ulubiony duet???