4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 18581
3,3 3 krytyków
W11 - wydział śledczy
powrót do forum serialu W11 - wydział śledczy

Czy

ocenił(a) serial na 5

Chociaż jedno śledztwo mogło by im nie wyjść oglądałem już tyle odcinków i ciągle mają stuprocentową skuteczność i to pomału robi się nudne czy choćby jeden morderca czy gwałciciel nie mógł by im zwiać

OLIN1

Kto by wtedy oglądał jakby sprawiedliwości się zadość nie stało. Pomyśl-to nie boli.

ocenił(a) serial na 5
TorcidaTiger

myślę cały czas i wiem że w rzeczywistości policja nie łapie wszystkich bandytów i wiele spraw pozostaje nie rozwikłanych dla przykładu głośna sprawa znalezienia martwego chłopca w pobliżu Cieszyna umorzona z powodu nie wykrycia sprawcy . a tutaj mamy w 11 gdzie dzielni komisarze rozwikłają każdą sprawę co prawda to serial który nie musi być realny ale taka laurka polskiej policji to chyba lekka przesada nie mówię (piszę) że każde śledztwo musi pozostać bez rozwiązania ale kilka by się przydało w tedy by zdecydowanie więcej osób to oglądało

OLIN1

Żyjemy niestety w takim kraju, gdzie historia, ustrój,polityka,sytuacja finansowa i kadra narodowa daja nam w kość od zawsze.Potrzebne jest coś co bedzie miało triumfalny wydźwięk, jakiś pozytywny akcent, bohater. Czytałem nawet artykuł na ten temat.