4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 18581
3,3 3 krytyków
W11 - wydział śledczy
powrót do forum serialu W11 - wydział śledczy

Według mnie najfaniejszy był Maciej Fridek,lecz odszedł ze służby i został detektywem.Teraz najbardziej lubię Sebastiana Wątrobę.A wy kogo lubicie???

kuba77700

Ja też najbardziej lubie Sebastiana Wątrobę i Kube Gęsiaża :)

użytkownik usunięty
Ulka

Napewno jeszcze wszystkich niepoznaliście. Oni wszyscy są glinami i zapewne filmowcy tylko czychają kto ma akurat teraz urlop i takowych biorą do serialu.
pozdrawiam.

Ja uwielbiam Aśkę Czechowską i Jakuba Gęsiarza.

ocenił(a) serial na 10
Ulka

jestem z tobą ale najbardziej lubie Kubę. On najfajniej prowadzi ślectwa z Anią

kuba77700

Ja lubie Sebastiana ale Kuba też jest świetny najlepsze są jego teksty :)

ocenił(a) serial na 7
kuba77700

Najbardziej Kube lubie :) Chociaż Seba wsumie też może być xD

ocenił(a) serial na 7
Satanika_2

Ja w sumie po kilku odcinkach zmieniłam troche zdanie. ;P
Kube w sumie nadal najbardziej lubie ale Seba mi na nerwy działa ^^ Po przemyśleniu doszłam do wniosku, ze jednak Rafal od niego o 100 razy lepszy ^^

użytkownik usunięty
kuba77700

Aśkę Czechowską, Ankę Potaczek, Sebastiana Wątrobę i Kubę Gęsiarza. Anny Palki i Rafała Kopacza nie lubię - grają bardzo sztucznie

użytkownik usunięty
kuba77700

najlepszy jest ten łysy Rafał.Twardziel,nie pieści sie z nikim.Milczący twardziele rzadzą - Clint Eastwood,Arnold Schwarzenegger,Dolph Lundgren,Rafał Kopacz :D

SEBASTIAN Watroba:D:D:D on i aska moim zdaniem sa najlepsi no i seba ze wzgledu na wyglad troszeczke:D

kuba77700

Gęsiarz xDD

ocenił(a) serial na 10
kuba77700

Ja najbardziej lubię (tak samo) Asię z Sebastianem i Anię z Kubą -są super,nie mylą sie i nie zgrywają cwaniaków w przeciwieństwie do Anki i Rafała-ona wymawia swoje nazwisko cyt:Pralka-Anna Pralka....z pośpiechu czy co?A Rafał od razu oskarża niewinnych (wydaję mi się że to gangster,który jest w policji ze względu na moralność)-oczywiście to nie on wymyśla scenariusz,ale ja bym nie chciała tak grać ;)Pozdrawiam i miłego oglądania ;)

kuba77700

Kuba Gęsiarz, Maciej Dębosz i Rafał Kopacz