Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23386
9,0 2 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

ocenił(a) serial na 8

Hej, mam pytanie, bo czegoś nie rozumiem. Właśnie oglądam 11 odcinek 2 sezonu i wszystko
fajnie, pięknie, Duncan ucieka, ale z kim?! Kim jest ta dziewczyna w samochodzie detektywa, do
którego Duncan wsiada?! To Meg? Przecież podobno nie żyje? Proszę niech mi ktoś to wytłumaczy,
kto może pamięta tę scenę, ale również jest w trakcie 2 sezonu :) z góry dziękuję

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
nataaaalkaa

To dziewczyna, która pracowała do jego matki. Pewnie namówili ją (za opłatą), żeby im pomogła, bo była drobną blondynką, którą ludzie mogliby mylić z Veronicą i tak naprowadzać FBI i Lamba na złe tropy. W dodatku mogła spokojnie przejechać przez granicę, bo V była pod obserwacją FBI w ten najważniejszy dzień, a matka podróżująca dzieckiem jest mniej podejrzana. Nie wiadomo też czy to nie ona sprzedawała te kolczyki, o których jest mowa na początku. Prawdopodobnie ona użyła karty Veronicy w Meksyku, żeby zmusić Lamba do wyjechania z kraju, razem z Ducanem z bagażniku. Ale to tylko moje podejrzenia, bo to jest w sumie najbardziej zagmatwany odcinek i nie do końca rozumiem jak to rozegrali. Jest też taki moment, gdy Veronica wyjmuje chyba jakieś rzeczy dla dziecka, a Ducan się pyta; To od Kendal? A V na to: Nawet ona się dołożyła. Nie mam pojęcia co to oznacza, bo przecież niemożliwe jest, żeby ktoś więcej oprócz Ducana, Veronici, tej blondynki wiedział o całym planie. Nawet Vinnie dowiedział się w trakcie.

ocenił(a) serial na 8
Jess_Stella

oooo teraz już rozumiem :) dzięki bardzo :)