Wiedźmin
powrót do forum 4 sezonu

Liam całkiem daje radę, chociaż wiadomo brakuje Henryczka

ocenił(a) serial na 6
ziuta052

nie wiem co mnie bardziej bawi - Liam z buźką słodziaka próbujący grać Geralta czy to jak z Czarodziejek zrobili kółko gospodyń wiejskich

ocenił(a) serial na 6
Kleszcz_fw

Córą Safony Liam nie przypadnie do gustu.

lodi822

"Córą"
-om...

ocenił(a) serial na 6
ziuta052

Modne jest i popularne hejtowanie tego serialu. Małe grono nas jest, ale jest. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 6
lodi822

Ocena 6 oznacza jesteś aż tak mocno poza hejtem aby się jednoczyć z innymi? ;-)

ocenił(a) serial na 6
lodi822

Ocena 6 oznacza jesteś aż tak mocno poza hejtem aby się jednoczyć z innymi? ;-)

ocenił(a) serial na 6
Kleszcz_fw

Ocena nie ma nic wspólnego z hejtem. 6 na fw oznacza niezły i taki ten serial jest moim zdaniem.

ziuta052

Ja też uważam, ze sobie radzi. Henry to bardzo przystojny aktor, ale on w kazdym filmie czy serialu gra podobnie, jest taki sztywny, introwertyczny. Moim zdaniem jego zastapić nie trudno. Czytając Wiedźmina nie wyobrażalam go sobie w ten sposob w jaki odgrywal to Henry.

ocenił(a) serial na 6
monika0790

Dobrze zauważyłaś wszyscy narzekają, że nie jest jak w książkach, a Henry w ogóle nie pasował do opisu Sapkowskiego. Jak już hejtują, to chociaż konsekwentnie powinni to robić.

ocenił(a) serial na 3
lodi822

Henry nie pasował ale coś tam potrafi grać a ten nowy to jest słaby aktor

ocenił(a) serial na 8
ziuta052

???? Kwintesencja Geralata była morda Cavila, surowe rysy, mimika, miał coś w sobie.Hemsworth nadaje serialowy pastizowy charakter

ocenił(a) serial na 10
ziuta052

a czemu jest nowy? a co z tamtym aktorem? ten wyglada na mlodszego

ziuta052

Liam bardziej pasuje do tej roli.

ocenił(a) serial na 8
ziuta052

Na razie 3 odcinek niektóre rzeczy denerwują. Pierwsze dwa mi średnio przypadły ale trzeci ok oprócz romansu Ciri. Wiadomo większość będzie płakać