Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 181 tys. ocen
8,4 10 1 180684
6,9 17 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

Ragnar, myślałem że to będzie jeden z moich ulubionych serialowych bohaterów, ale w
ostatnim odcinku mnie totalnie zawiódł...Ja rozumiem że to jest jakoś tam powiązane
historycznie, ale i tak jest tu wiele wymyślonych faktów pod serial...Taki wojownik, fajnie
budowali tą postać jako twardego Wikinga lecz bardzo szlachetnego...a w ostatnim odcinku?
Wyglądał tak jakby oszalał..miałem nadzieję jak z tym nożem szedł że zabiję tą dziwkę, a tu
proszę czeka na dziecko..I co z jego rodziną i Lagertha? Zostawi ją dla tej przypadkowo
spotkanej kobiety?Ma nadzieję ze się ogarnie..

Rollo od początku mi śmierdział, niech gnie..

A co jeszcze do Ragnara, ma chłop głowę do języków obcych! kapłan powinien uczyć w
szkołach!

ocenił(a) serial na 10
IOOI

Hehe, to jest ekranizacja legendy, a w niej pisze o losach Lagerthy i tej nowej... Dlatego też liczę, że odejdą od tego mitu tworząc własną wersje. Estetycznie rozegrali to nieporadnie: Lagertha jest o wiele ładniejsza i seksowniejsza.

ocenił(a) serial na 6
IOOI

Kurde, a ja myslałam że odcinków będzie 10 i czekałam na kolejny!!! Grr... Ja tam Ragnara nie lubię. Wydaje mi się trochę mało charyzmatyczny i bystry. Co innego jego brat. Już bardziej nadaje się na wodza.

czarna_maggie

W ostatnim odcinku też mnie wnerwił..

ocenił(a) serial na 6
IOOI

I te jego miny!

czarna_maggie

myślę że po prostu postradał rozum, można było to odczuć od momentu gdy Lagertha poroniła....nawiasem mówiąc szkoda mi jej, ona go tak kocha.

ocenił(a) serial na 6
IOOI

W sumie był jej wierny długo jak na tamte standardy. To nie od poronienia. Po prostu tamta kobieta go uwiodła, a on...no cóż. Szkoda tylko, że złamał obietnicę którą dał synkowi...

ocenił(a) serial na 9
IOOI

wikingowie rabowali i gwałcili, myślę że i tak jest bardzo grzecznie przedstawiony....

ocenił(a) serial na 6
zygi1066

Grzecznie,. grzecznie co nie zmienia faktu, że potrafi irytować widza.