ktoś może wie, czy tylko dwa sezony są przewidziane na ten wspaniały, głupi a zarazem zabawny serial? :(
szukałem i póki co nie ma żadnego info nawet na stronach zagranicznych , ciężko cokolwiek znaleźć także jeśli ktoś znajdzie proszę o taką informację czy chociaż bedą kręcić bo wydaje mi się , że serial ma jeszcze więcej sympatyków w USA niż P L : )
Nie chcemy żeby Wilfred zjadł własny ogon, więc jeśli nie będzie pomysłu lepiej jeśli na drugim się zakończy :)
Faktycznie, coś się zaczęło dziać w ostatnim odcinku. Nie zauważyłem, że to koniec drugiego sezonu.
mam nadzieje że jeśli będą kolejne sezony, to będą na tym samym poziomie, nie gorszym. i z tego co widzę w ostatnim odcinku, to rzeczywiście nie na drugim sezonie się zakończy :D
Drugi sezon, a nawet końcówka była równie dobra jak sezon 1. Szukałem nieco info i... co mnie martwi to to ,że 2 sezon oglądało o połowę mniej ludzi. ; ) Źle to wróży . Końcówka 2 sezonu zapowiada 3, ale zdarzały się już takie seriale, które kończono w połowę 3, 4 sezonu, a tutaj mamy koniec 2.
Byłoby bardzo szkoda gdyby skończyło się na drugim sezonie. Serial ma duży potencjał, pomysł jest nietuzinkowy, a i wykonanie nie gorsze.Ostatni odcinek drugiego sezonu przyniósł duże zaskoczenie. Wciąż zastanawiam się jak to jest z tym Wilfredem. Czekam na trzeci sezon :)
jestem za Twoim pomysłem : Marcin'ie 922 , to ja się przebiorę za psa załatwię kostium , jeśli ktoś chętny zagrać inne rolę proszę dołanczać haha : D :) ?
Ja również czekam z niecierpliwością na trzeci! Nie mogą nas tak zostawić...
Ostatni odcinek drugiego sezonu bez wątpienia zapowiada kolejny, ale jak wiemy, twórców Wilfreda na wiele stać.. Mam nadzieję, że nie pozostawią tego wszystkiego bez wyjaśnienia..
oby to jednak nie był koniec, nie teraz jeśli nie jest wyjaśnione o co chodzi z Wilfredem ;D jak się wyjaśni to będę spokojna.
Może im o to chodzi, żeby się nie wyjaśniło i każdy dopisał swoją własną interpretację. :P
Jak dla mnie sprawa jest już zakończona, Wilfred to wytwór wyobraźni Ryana, a więc choroba umysłowa. Tak samo jak u jego matki, tylko to pewnie jakaś początkowa faza. Ryan namalował go za dzieciaka nie bez powodu. Serial świetny, ale jakby skończył się na drugim sezonie to było by nie najgorsze zakończenie.
Australijska wersja też miała tylko 2 sezony i chyba skończyła się podobnie, czyli że nic nie zostało do końca wyjaśnione.... Obawiam się że więcej odcinków nie będzie. Szkoda :(
złe nie jest, jasne. ale pozostaje taki niedosyt i ciekawość, jak dalszy ciąg przedstawili by w tym serialu twórcy ;D
http://www.imdb.com/title/tt1703925/news
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Wilfred_%28U.S._TV_series%29_episodes
:>
Świetne wieści :) A zaczynałem się już bać, że trzeciego sezonu nie będzie. Serial naprawdę przyjemnie się rozkręcił, choć im dłużej twórcy będą go ciągnąć tym trudniej będzie go zakończyć w satysfakcjonujący sposób, póki co jednak czekam na więcej :)
Oby oglądalność była większa, bo mogą przerwać. 2 sezon podobno strasznie słabo ciągnął .