PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=157786}

X-Men

1992 - 1997
7,7 8,7 tys. ocen
7,7 10 1 8671
6,9 7 krytyków
X-Men
powrót do forum serialu X-Men

Czy ktoś może mnie oświecić, w których odcinkach są, że tak to ujmę "iskrzące" sceny między Rudą, a Gambitem, z tego co wiem w komiksie byli ze sobą. Chciałabym zobaczyć jakiś odcinek z tym, bo w X-men EVO dzieje się między nimi baaardzo niewiele.

Laylala

Zauważyłam też w filmikach na youtubie często powtarzający się motyw, że Rouge i Gambit są zamknięci w jakiejś klatce, i drugi gdy Gambit całuję Rouge gdy ta śpi. Jest ktoś mi w stanie powiedziec, jakie to odcinki?

Laylala

To z tą klatką nie mogę sobie przypomnieć który to dokładnie odcinek ;/ ... ale z tym pocałunkiem to odcinek Dopóki śmierć nas nie rozłączy cz.1

Laylala

okeeej ... ten z klatką to Znowu razem cz.2 :)
mam nadzieję że się nie pomyliłam :D

Laylala

W 75 odc. " Ruda przedstawia się na misji jako Pani Lebeau, A kiedyto wychodzi najaw Remy pyta o ich miesiąc miodowy. :) Ogólnie cały ten odcinek jest o tej parce. ;)
W 26 odc. Gambit wyznaje Rogue, że ją kocha. *-*

choco_lady

A Ruda w jednym z odcinków "Sagi Feniksa" mówi Scottowi, że nigdy nikogo tak nie kochała jak on kocha Jean : (

ocenił(a) serial na 9
agrest001

Bo to bardziej Gambit kocha Rudą, niż ona jego. Chodź wg Mnie Ruda też kocha Gambita, ale nie chce do siebie dopuścić tej myśli, ze względu na moc pochłaniania energii jaką posiada.

Flinston1987

A pamiętasz odcinek z tym jej byłym/pierwszym chłopakiem? Co przyjechał i chciał ją i siebie zmienić w zielone coś żeby byli razem... Jeden pocałunek i pa Remy...
W Sanktuarium szalała kiedy Gambit nie wrócił, a potem coś takiego...

ocenił(a) serial na 9
agrest001

Wiem o co Ci chodzi bo akurat, ściągnąłem ten cały serial i wstawiłem na swojego cho**ka ( musiałem ocenzurować tę nazwę, bo nie MI chciało zatwierdzić wypowiedzi ).

agrest001

Z tym, że nie kocha tak jak Scott Jean to chyba chodziło bardziej o ten dotyk niż samo uczucie.

choco_lady

O.o

Nie wiem jak wygląda wypowiedź Rudej w oryginale, ale po polsku, z tego co pamiętam to chodziło o uczucie łączące dwojga ludzi, a nie o fizyczność.
O pocałunki była (powiedzmy) zazdrosna, w odcinku z uleczeniem i w tym z pojawieniem się jej pierwszego chłopaka.

ocenił(a) serial na 9
Laylala

http://www.youtube.com/watch?v=y0f3vp5FZPU - to jest taki zlepek

Flinston1987

Flinston, masz te wszystkie odcinki na chomi*u? 0.0

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem