Czy ktoś może mnie oświecić, w których odcinkach są, że tak to ujmę "iskrzące" sceny między Rudą, a Gambitem, z tego co wiem w komiksie byli ze sobą. Chciałabym zobaczyć jakiś odcinek z tym, bo w X-men EVO dzieje się między nimi baaardzo niewiele.
Zauważyłam też w filmikach na youtubie często powtarzający się motyw, że Rouge i Gambit są zamknięci w jakiejś klatce, i drugi gdy Gambit całuję Rouge gdy ta śpi. Jest ktoś mi w stanie powiedziec, jakie to odcinki?
To z tą klatką nie mogę sobie przypomnieć który to dokładnie odcinek ;/ ... ale z tym pocałunkiem to odcinek Dopóki śmierć nas nie rozłączy cz.1
W 75 odc. " Ruda przedstawia się na misji jako Pani Lebeau, A kiedyto wychodzi najaw Remy pyta o ich miesiąc miodowy. :) Ogólnie cały ten odcinek jest o tej parce. ;)
W 26 odc. Gambit wyznaje Rogue, że ją kocha. *-*
A Ruda w jednym z odcinków "Sagi Feniksa" mówi Scottowi, że nigdy nikogo tak nie kochała jak on kocha Jean : (
Bo to bardziej Gambit kocha Rudą, niż ona jego. Chodź wg Mnie Ruda też kocha Gambita, ale nie chce do siebie dopuścić tej myśli, ze względu na moc pochłaniania energii jaką posiada.
A pamiętasz odcinek z tym jej byłym/pierwszym chłopakiem? Co przyjechał i chciał ją i siebie zmienić w zielone coś żeby byli razem... Jeden pocałunek i pa Remy...
W Sanktuarium szalała kiedy Gambit nie wrócił, a potem coś takiego...
Wiem o co Ci chodzi bo akurat, ściągnąłem ten cały serial i wstawiłem na swojego cho**ka ( musiałem ocenzurować tę nazwę, bo nie MI chciało zatwierdzić wypowiedzi ).
O.o
Nie wiem jak wygląda wypowiedź Rudej w oryginale, ale po polsku, z tego co pamiętam to chodziło o uczucie łączące dwojga ludzi, a nie o fizyczność.
O pocałunki była (powiedzmy) zazdrosna, w odcinku z uleczeniem i w tym z pojawieniem się jej pierwszego chłopaka.