Czy odcinki są ze sobą jakoś powiązane, chodzi mi o to czy jest jakaś fabuła która ciągnie się do
ostatniego odcinka jak np. w supernatural, skazany na śmierć czy zagubionych czy każdy odcinek
opowiada o czymś innym bez ogólnego powiązania.
jest fabuła tzw odcinki mitologiczne (ufo i te sprawy:D) jednak serial ma również odcinki śledcze (o różnych potworach itp), są one wymieszane kolejno w sezonach nie mają jednego ciągu ... ale wszystko klei się w jedną całość (jeżeli chodzi o mitologię serialu) ... od siebie dodam że odcinki śledcze są niekiedy o wiele ciekawsze od pierwotnego tematu UFO
a dał byś radę wymienić wszystkie odcinki "pchające fabułę do przodu" bo za dużo tego jest żeby oglądać od początku do końca nie mam tyle czasu a fabuła mnie ciekawi.
Sezon 1
Pilot
Deep Throat
Fallen Angel
Eve
E.B.E
The Erlenmeyer Mask
Sezon 2
Little Green Men
Duane Barry
Ascension
One Breath
Colony
End Game
Anasazi
Sezon 3
The Blessing away
Paper Clip
Nisei
731
Piper Maru
Aprocrypha
Talitha Cumi
Sezon 4
HARRENVOLK
MUSINGS OF THE CIGARETTE-SMOKING MAN
TUNGUSKA
Terma
MEMENTO MORI
TEMPUS FUGIT
Max
DEMONS
GETHSEMANE
Sezon 5
UNUSUAL SUSPECTS
REDUX
REDUX 2
CHRISTMAS CAROL
Emily
PATIENT "X"
THE RED AND THE BLACK
TRAVELLERS
THE END
Sezon 6
THE BEGINNING
TWO FATHERS
One Son
BIOGENESIS
Sezon 7
SIXTH EXTINCTION
SIXTH EXTINCTION: AMOR FATI
EN AMI
REQUIEM
Sezon 8
WITHIN
WITHOUT
PER MANUM
THIS IS NOT HAPPENING
DEADALIVE
THREE WORDS
VIENEN
ESSENCE
EXISTENCE
Sezon 9
NOTHING IMPORTANT HAPPENED TODAY
NOTHING IMPORTANT HAPPENED TODAY II
TRUST NO 1
PROVENANCE
PROVIDENCE
JUMP THE SHARK
WILLIAM
THE TRUTH (I i II)
Proszę :):):)
Nie chce psuc przyjemności ogladania, ale te mitologiczne to straszny, nietrzymający sie kupy badziew..
Jesteś chyba ostatnią tak miłą osobą w internecie. Ja mimo wszystko oglądam całość, ale niesamowicie fajnie z twojej strony, że napisałaś te odcinki, bez zbędnego sarkazmu i chamstwa tak popularnego na filmwebie.
o szok ... dziękuje Ci baardzo ;):):)
http://media.tumblr.com/47e64f26173cfd77e5bdd40765ac2c32/tumblr_inline_muf7fx6gh J1s623ig.gif