PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102382
8,2 23 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Na kartce pisze żeby Scully zaopiekowała się psem którego nie można winić za to co zrobił wczoraj ? O co chodzi ?
Sąsiadka podobno umarła ale na łóżku leży ten jasnowidz. Gdzie sąsiadka ?

Nie wiem czy coś przeoczyłem, być może chodzi o coś z tą zapalniczka ?

ocenił(a) serial na 10
Cacilier_2

W trakcie odcinka Clyde ma wizje dotyczącą swojej śmierci oraz (w trakcie rozmowy z sąsiadką) inną wizję jak jej własny pies zżera starszą panią (dosłownie migawka).

ocenił(a) serial na 10
kelner84

Ok dzięki. Domyślałem się że ten pies ma coś wspólnego ze śmiercią sąsiadki :)

kelner84

Haha, akurat dwa dni temu obejrzałam ten sam odcinek i przez chwilę tez się zastanawiałam o co chodzi. Myślę, że jako sąsiad Clyde miał klucz do mieszkania starszej pani. Gdyby żyła - nie oferowałby Scully jej psa. Więc podejrzewam, że sąsiadka już nie żyła zanim jeszcze Clyde wybrał się do jej mieszkania, aby się otruć. Stąd też Clyde przykrył się folią, wiedząc co zrobi pies.

ocenił(a) serial na 10
latelamb

Nieee :) pies był już przywiązany przez Clyde'a smyczą do czegoś tam, więc nie mógł się obawiać zbezczeszczenia swoich zwłok przez drapieżnika. Wg mnie pies zagryzł babcię. Dlaczego? Bo tak było jej przepowiedziane ;) No a klucze z pewnością miał, bo w końcu jej pomagał :)

kelner84

Ja myślę, że i smycz i folia miały być "tak na wszelki wypadek". Przezorny zawsze ofoliowany ;)

latelamb

Wow, ostatnie zdanie zabrzmiało dziwacznie.