Witam, szukam 3 odc., które oglądałam lata temu i nie pamiętam tytułów.
Pierwszy o rodzinie Mormonów chyba, gdzie matka nie miała nóg i była gwałcona przez synów,
Drugi o zmutowanym potworze, który atakował z kanalizacji i przybył do USA jakimś statkiem z Rosji
Trzeci o jakiś zielonych robaczkach w lesie, które bały się światła
Pierwszy: Home (sezon 4, odc. 2)
Drugi: nie pamiętam, też się chętnie dowiem.
Trzeci: Darkness Falls (sezon 1, odc. 20)
The Host, no tak myślałam. Mam przed oczami twarz ("twarz") tego czegoś i to mi wszystkie zwoje zablokowało, nie mogłam sobie nic więcej przypomnieć ;P
a co możesz polecić tego typu?nie pamiętam już większości odcinków,zresztą wszystkich nie widziałam. tj nie lubię tych o ufo i z wątkiem porwanej siostry.
poczekaj bo jestem już tak zakręcona, że nie wiem komu odpowiadam :D
chodzi Ci o inne odcinki archiwum ??
hmm ... moim zdaniem to te :)
1x03 - Squeeze
1x07 - Ice
1x14 - Gender Bender
1x15 - Lazarus
1x21 - Tooms
2x11 - Exelsis Dei
2x13 - Irresistible
2x20 - Hambug
3x04 - Clyde Bruckman's Final Repose
3x13 - Syzygy
3x23 - Wetwired
4x04 - Unruhe
4x13 - Never Again
4x14 - Leonard Betts
4x15 - Memento Mori
4x20 - Small Potatoes
5x05 - The Post-Modern Prometheus
5x10 - Chinga
5x11 - Kill Switch
5x12 - Bad Blood
6x02 - Drive
6x06 - How The Ghosts Stole Christmas
6x08 - The Rain King
6x10 - Tithonus
6x15 - Arcadia
6x18 - Milagro
6x20 - Three of a Kind
6x21 - Filed Trip
7x07 - Orison
7x13 - First Person Shooter
8x04 - Roadrunners
8x10 - Badlaa
8x13 - Per Manum
Proszę :)
Przydają się ludzie znający wszystkie te tytuły odcinków! Ja byłam w szoku kiedy po wielu latach oglądania zorientowałam się, że one się wszystkie nie nazywają "The Truth Is Out There" tylko mają swoje nazwy, po których można się zorientować który to który ;) Poważnie.
:O:O:O no co Ty "The Truth Is Out There" to takie motto serialu :):) i znajdzie się ich jeszcze kilka :D
Wiem, ja je nawet zapisywałam małym kmiotkiem będąc i nie rozumiejąc angielskiego! Wtedy poważnie myślałam, że one nie mają tytułów. Do dziś czuję się oszukana, że w tv nigdy ich nie pokazują :P Do swoich ulubionych odcinków zawsze trafię, ale niektóre sezony to dla mnie czarna magia - znam odcinek, ale jak go znaleźć na płycie to już inna sprawa :)