witam, oglądam właśnie 7 sexon Archiwum i niestety nawet z całą sympatią dla Dogeta to nie mogę przez to przebrnąć. Podejrzewam, że wśród odcinków normalnych ze sprawami są takie gdzie pojawia się Mulder i są z tym związane jakieś fakty, czy mógłby mi ktoś napisać jakie odcinki warto zobaczyć bo wszystkich nie dam rady :( to nie to archiwum X, które uwielbiam :(
no to tak służe pomocą :
-The Gift
-Per Manum
-This is not happening
-Deadalive
-Three Words
w odcinku ''Three Words'' mulder jest na pierwszym planie:)
dzieki wielkie :) jestem pod wrażeniem jak dobrze znasz odcinki i prawie z pamięci mi je wypisałeś :)
Odcinki z samym agentem Doggettem też są rewelacyjne - nie ma co się uprzedzać! Z tych polecam Ci Invocation i Patience. Stary, dobry klimat. A Agent Doggett to jeden z moich ulubionych bohaterów w ogóle - mimo że wystąpił w jedynie dwóch sezonach :)
hej, tak przyznaje Ci rację, że odcinki gdzie jest Dogget nie są złe ale... chyba poprostu odebrałam je jako zdradę samego Duchovnego i Scully, wróce do tych odcinków i obejrzę poprostu z nowej perspektywy, jak by to był taki serial obok z wykorzystaniem wątków stergo Archiwum :)
dla mnie wszystko to co się działo z Doggetem i tej kobiety od kultów to tak jak historia Scully i Muldera, tylko im to zajeło kilka sezonów a oni mieli jedynie jeden :)