Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 103 tys. ocen
7,9 10 1 102868
8,4 20 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

witam, oglądam właśnie 7 sexon Archiwum i niestety nawet z całą sympatią dla Dogeta to nie mogę przez to przebrnąć. Podejrzewam, że wśród odcinków normalnych ze sprawami są takie gdzie pojawia się Mulder i są z tym związane jakieś fakty, czy mógłby mi ktoś napisać jakie odcinki warto zobaczyć bo wszystkich nie dam rady :( to nie to archiwum X, które uwielbiam :(

ocenił(a) serial na 10
sun_luna

w 7 sezonie Mulder jest przez cały sezon , może chodzi ci o 8?

ocenił(a) serial na 10
FedererKing

oczywiście, że tak, jak Sculy jest w ciąży :)

ocenił(a) serial na 10
sun_luna

no to tak służe pomocą :
-The Gift
-Per Manum
-This is not happening
-Deadalive
-Three Words
w odcinku ''Three Words'' mulder jest na pierwszym planie:)

ocenił(a) serial na 10
FedererKing

dzieki wielkie :) jestem pod wrażeniem jak dobrze znasz odcinki i prawie z pamięci mi je wypisałeś :)

ocenił(a) serial na 10
sun_luna

odcinki z Mulderem to jeszcze :
Empedocles
Vienen
Alone
Essence
Existence

ocenił(a) serial na 10
moviegirl84

dziękuje

ocenił(a) serial na 10
sun_luna

Odcinki z samym agentem Doggettem też są rewelacyjne - nie ma co się uprzedzać! Z tych polecam Ci Invocation i Patience. Stary, dobry klimat. A Agent Doggett to jeden z moich ulubionych bohaterów w ogóle - mimo że wystąpił w jedynie dwóch sezonach :)

ocenił(a) serial na 10
thesecondnetoknow

Oczywiście jeszcze Redrum, też rewelacyjny, dałam mu 10/10 :)

ocenił(a) serial na 10
thesecondnetoknow

hej, tak przyznaje Ci rację, że odcinki gdzie jest Dogget nie są złe ale... chyba poprostu odebrałam je jako zdradę samego Duchovnego i Scully, wróce do tych odcinków i obejrzę poprostu z nowej perspektywy, jak by to był taki serial obok z wykorzystaniem wątków stergo Archiwum :)
dla mnie wszystko to co się działo z Doggetem i tej kobiety od kultów to tak jak historia Scully i Muldera, tylko im to zajeło kilka sezonów a oni mieli jedynie jeden :)