PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180968
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Takie pytanko..? Wiem ze nic to nie "mówi" o jakosci serialu ale chialbym sie dowiedziec NAPRAWDE jaki serial ma wiecej widzow na swiecie???
Ja slyszalem ze jest to "Desperate Housewives" ale czy to jest prawda???

ocenił(a) serial na 9
despitethefidelity

Wg mnie to też jest bezsensu temat bo tak naprawde tego też zmierzyć się nie da. Z tego co wiem DH największą oglądalnośc miało 25 mln a np. Lost miało tylko 22 mln z tymże gdy leci Lost na ABC w tym samym czasie na FOX leci Amerykański Idol którego średnio ogląda 40 mln... Tak więc można sobie reszte wydedukować a to jest tylko w USA a ty chcesz wiedziec jak jest na całym świecie... Ale z tego co słyszałem (z góry mówię że nie pamiętam gdzie i czy na pewno to jest prawda) to Lost dotarło do największej ilości państw na świecie więc...

ocenił(a) serial na 10
ludwisiu

Niestety nie LOST jest sprzedany do najwiekszej ilosc panstw tylko DH... Wlasnie sie dowiedzialem...a pozatym na Calenderlive.com pisze ze Lost mial bardzo dobre 17 millionow widzow mimo ze tym samym czasie lecial "American Idol"! Ale i tak po "American Idol" LOST mial 19 millionow widzow a DH okolo 26 na finale...Jednak DH maja wiecej widzow ale to nie oznacza nic dla mnie, bo i tak lubie oba seriale... Ciekawi mnie tylko ktory serial szybczej zlikwiduja...DH czy LOST???

ocenił(a) serial na 9
despitethefidelity

Wystarczy zrobić tak: ściągnąc 5 odcinków LOST i tyle samo DH, a wyjdzie ci, że wszyscy ciągną od ciebie Zagubionych :) Zresztą nie dziwię się czemu ;)

ocenił(a) serial na 10
despitethefidelity

Największa oglądalność DH w USA to 30 mln (finał 1. sezonu). Średnia widzów DH w sezonie 2 wynosiła 25 mln (jedynie American Idol jest lepszy: ponad 30 mln).

Największa oglądalność Lost to 23 mln (premiera 2. sezonu), a średnia widownia 2. sezonu to 16 mln.

despitethefidelity

chmm...może i więcej osób ogląda DH ale napewno fani Losta oglądają uważniej i czerpią z niego więcej przyjemności, bo mozna nie obejrzeć 2 odcinków (no może jednego) DH i wiedzieć co się działo a w Lost'cie każda chwila i drobny szmer jest ważna, dlatego uwielbiam ten serial. Lost rulez :P

ocenił(a) serial na 10
Cobra_Commander

Z tego co wiem to Losta sprzedano do 180 krajow, a DH tylko do 40 paru.

ocenił(a) serial na 8
despitethefidelity

A ja również lubię bardzo oba seriale :)

Nie mogę zgodzić z jedną opinią, która tutaj padła, że można nie obejrzeć 1 czy 2 odc. DH i nadal można oglądać ciąg dalszy, bo i tak nic się nie zmieniło. Otóż, w Desperatkach w każdym odcinku na jaw wychodzi jakiś skandal, tajemnica, morderstwo... Jest to bardzo nieprzewidywalny serial z ciekawą fabułą... I za to właśnie go tak bardzo lubię :]

despitethefidelity

Tez lubie Lostow ale 17 odcinek 2 sezonu Greys Anatomy widzialo 38 mln ludzi hehe

despitethefidelity

może trochę przesadziłem, bo w gotowych na wszystko w każdym odcinku coś się dzieje, ale nie w każdym odcinku są skandale i inne intrygi.
Ale nie będę ukrywał że oba seriale są świetne, tylko że po finałowym odc II sez. Losta spać nie mogłem, a po finałowym odc. Desp. H. po prostu się śmiałem z tego jak zagmatwali fabułę ;)