Który z bohaterów się Wam najbardziej podoba? Wpisujcie Wasze typy. Mój typ to Sawyer.
Jesli chodzi o wyglad to mi podoba sie najbardziej Shanonn, a moi ulubieni bohaterzy to Jack i Charlie :D
To już było.
Może wypowiedz sie nt. czemu kabel jest w wodzie lub co robi niedźwiedź polarny na wyspie.
Trochę nie rozumiem, dlaczego wszystkich tak nurtuje ten niedźwiedź. Na sąsiedniej wyspie była stacja Dharmy, prowadząca bodajże badania nad zwierzętami. Stąd obecność tego niedźwiedzia, pewnie uciekł ludziom z Dharmy, lub testowali jego obecność w klimacie tropikalnym. W jednym z odcinków pojawił się też przed Kate koń. Jeśli to nie była halucynacja, to pewnie jego obecność można tłumaczyć w ten sam sposób.
A o co chodzi Ci z tym kablem? Był jeden kabel, który docierał do podwodnej stacji Lustro. Prawdopodobnie po to, by dostarczyć elektryczność :) Ale nie wiem, czy mówimy o tym samym.
Chodzi o wygląd i o chłopów :P hehe ?
Jak charakter to Charlie
a pikny Sawyer (3
Mi najbardziej podoba sie Boone:):)A te jego oczka...ochh dlaczego umarl??Wezz.Poprostu plkalam;(;(
Mnie też najbardziej podobał się Boone. Starał się udowodnić przyrodniej siostrze (i innym też), że coś potrafi, do czegoś się nadaje i że Shannon nie będzie sie nim dłużej wysługiwać. Ehhh.... Szkoda, że już go uśmiercili... Zazwyczaj Murzyni (nie obrażając nikogo) giną pierwsi.. A tu proszę, taka przykra niespodzianka..:/
A swoją drogą, Lela, zakochałaś się w Boon'ie?? Bo ciągle o nim piszesz..:P:P (--- Sorry, nie mogłam się powstrzymać z tym pytaniem:)
Aha!!! I oczywiście Sawyer to mój ulubiony bohater (nie licząc Boon'a, który już nie żyje:/, rzecz jasna):) Pozdrawiam.
cóż, sawyer jest oczywiście the best, to nie ulega kwestii, ale boone jest taki śliczny...heh...(rozmarzyłam się;))
jeżeli chodzi o wygląd to oczywiście Sawyer(ale tylko w okularach;) i Sayid
natomiast najsympatyczniejszy jest Hurley i to jego "koleś"
Najbardziej mi sie podoba Boone i tez płakałam jak umierał:((((
Kurde juz nie mieli kogo usmiercac;( Bez niego to juz niebedzie to samo...:(
Saywer tez jest niezły
pozdrawiam
ja lubię Sawyera, Jacka i Charliego. Nie przepadam zaś za Boonem i Lockiem. Oni są jacyś dziwni (jeden był, bo już go nie ma i jakoś nie tęsknię za tą postacią)
najbardziej lubię Jacka, Sawyera i Charliego :D poza tym Kate....... i oczywiście dzidziusia :)
No tak, dzidziuś jest przecież poza kategorią, wiadomo, że jest najlepszy. Po za tym Boon (mój tata, wierny widz serialu twierdzi, że przecież go jeszcze nie pochowali, więc może jeszcze wstanie;))), no i oczywiście Sawyer ("mamuśka";)). Charlie ... na początku. Shanonn mi się nie podoba, Sayid jest za bardzo jakiś taki ... A, no i grubym też nie mozna pogardzić. jest się do czego przytulić ;)))) 4, 8, 16 ...
Pozdrawiam
z laseczek to najbardziej podoba mi się Kate (Evangeline Lilly po porostu miażdzy :D. Jej fajne foty są np. tam: http://dreamer2313.com/evangelinelillyphotogallery.htm) [dreamer2313.com/evangel ...]
a z facetów to najbardziej lubie Sayida. Koleś nie dość, że żołnierz to na dodatek inżynier (no bo kto jak nie on się tam zna na elektronice) a do tego potrafił zdobyć serce takiej laseczki jak Shannon - respect 4 U Sayid. Pozdro
A mi się najbardziej podoba Locke, ale on powinien być poza kategorią, bo jest najlepszy...Sawyer też ładniusi i Charlie za charakter...
Sawyer jest przystojniejszy od Jacka, ale Jack ma lepszy chrakter .. trudno oceniac :)
JOHN LOCKE MIAŻDŻY WSZYSTKICH. Na 2gim miejscu (ale daleko w tyle:P) jest Sayid
Jestem przedstawicielem plci meskiej wiec jesli chodzi o wyglad oczywiscie wybieram Kate, chodziasz Shannon tez bym nie pogardzil :P Natomiast moja ulubiona postacia jest bezwatpienia Sawyer!!!!!!!!!!!
SAYID BEZ DWÓCH ZDAŃ! Ma w sobie coś takiego... ciepłego. W oóle jest przystojny i seksowny. Nie żaden Sawyer, bo on jest zimny... To moje zdanie, nie obrażam nikogo.
Bonne i zaraz po nim Sayid. a moze i na rowni, trudno okreslic, bo to zupelnie rozne typy urody.charakteru. pelna rewelacja jakby nie patrzec;-)
Kate, Sun i Jack. Jakoś najabrdziej mnie ciekawią losy tej trójki. Jest jeszcze John Locke...To również bardzo ciekawa postać...Pełna tajemnic, bo nie wiadomo skąd to wszystko wie i jak wygląda 'to' co zobaczył na wyspie.
Sawyer, Charlie i Hurley - mają zawsze najlepsze teksty ;)
I jeszcze Locke - za całokształt.
BOONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! I LOVE BOONE:):)
a poza tym Johnny lol:) jest genialny, Sawyer:):), Charlie:)
Najbardziej podoba mi się Sawyer za to, że jest najzabawniejszym i najsexowniejszym facetem na wyspie, wydaje się typem "zimnego drania”, ale myślę, że pod tą pozą kryje się miły gość. Zaraz po nim Boon za cudowne oczęta i zniewalający wygląd a na końcu Charlie, bo koleś jest super. Lubię jeszcze Jack' a ale tej laski, co się z nim ciąga nie cierpię, myślę, że ona coś kombinuje. A i Shannon też nie lubię, bo krowa oszukiwała Boona. Pozdrawiam
Dzięki za komenty:)) Widzę, że są różne gusta i trudno wybrać tych naj. Pozdrawiam.
Moim ulubionym bohaterem jest Sawyer za ciekawy charakter, ponadto od drugiego sezonu polubialem równiez Jina. Oprócz tego uwazam za ciekawe postacie Locke'a i Ane-Lucie.
1. Sawyer i Sayd są najprzystojniejsi!!!!
2. Charlie i Hurley są najzabawniejsi!!!!
3. Jack jest najbardziej odpowiedzialny!!!!!
jeśli jack miałby zająć 1 miejsce w jakiejś kategorii "najbardziej..." to byłaby to :najbardziej idiotycny człowiek na wyspie":]
oh tak, jacka nie cierpie.. pan doktor filifionka :D:D wogole nudny i rozlazły taki :P:P sawyer wymiata :)
sawyer jest the best, the best, the best:D!!!!!! jacka nie cierpię, a kate lubię tylko dlatego, że(cytując moiją koleżankę) "przy niej najczęściej sawyer zdejmuje koszulkę";P
zgadzam sie co do Jacka!! Nie znosze go bleee;p jest po prostu za cudowny:/ wszystko musi byc po jego mysli i zawsze musi wszystkim pomagac nawet jesli to zbytnio niepotrzebne...
ja też zgadzam sie co do Jacka, jest taki idealnie idealny, kochany synek, dobry doktor, opiekujący się każdym (szkoda ze w naszej służbie zdrowia nie ma takich jak on ). od jego dobroduszności czasem robi mi się niedobrze.
o boże, jak dobrze trafić na normalnych ludzi;)!! bo znam takich co go kochają... a sawyera lubię właśnie z cynizm i "nieidealność":)
Jack jest super. Co z tego że wszystkim pomaga, przecież jest lekarzem. A te jego oczy!!!
Sawyer za okularki :D
Charlie za to że jest, jaki jest
Boone - za to, ze umarł..
Nie znoszę za to Shannon, która jest sztuczna i nieczuła, oraz Kate, która jest po prostu... nie pasuje :/
Zdecydowanie Hugo "Hurley" Reyes!
Jako jedyny z głównych bohaterów jest normalny, a do tego ma fajnego Hamera.
A ja najbardziej lubię Locke'a. Dlaczego? Bo jest najciewszą postacią, najbardziej tajemniczą i sprzeczną. Bo niby sprzedawał zabawki, jak to było we flashbacku, ale po co mu były noże? Jeździł na woźku, a nagle na wyspie chodził... jak to określił Sayid: "czuję, że dzięki tobie możemy przetrwać na tej wyspie." Odkrył właz... A właśnie co z tym włazem? Mój kolega ma teorię, że przez ten właz można wrócić do normalnego śwaita :D.