Czy ktoś mi powie.. dlaczego Alma nie wie że Roberta jest córką Octavia.. przecierz powinna wiedzieć kto jest ojcem jej córki.
to jest właśnie bezsensu ... No ale ona go nie poznaje bo on zmienił swój wygląd <troche bo przeciez nie mial operacji ani nic> i zmienił swoją tożsamość;/ to jest też bezsensu bo jak można wymyślić sobie imię nazwisko i jakieś fałszywe miejsca pracy poprzedniej i zatrudnić się w szkole.?Co oni tam dowodów ani nic nie maja?;/
Zgadzam sie , ze z tą pracą Oktavia to juz nie mogli bardziej naciagnąc. No ale to jest telenowela i coś musi się dziać :)
no ale przecież Octavio wkręcił Pascualowi, że Mendiole bardzo dobrze zna. A jak wiadomo, Pascual ciągle chce się podlizać Mendioli :D A Alma domyśla się, że z nauczycielem jest coś nie tak i go sprawdza ;>
ona przeciez wie, kto jest ojcem Roberty, bo nawet w ktoryms odc mowila temu staruszkowi, co z nia mieszka.<nie pamietam jego imienia>
tyle tylko, ze ona nie wiem ze ten, z ktorym kiedys sie przespala, jest Octavio, choc wyglada jej znajomo.;pp
Bez obrazy, ale Alma zdaje się być typem puszczalskiej, dlatego tego nie wie. Ten serial ma w sobie wiele niewyjaśnionych do tej pory wątków.
Alma jak najbardziej wie kto jest ojcem Roberty, ale Octavio w końcu zmienił swój look, więc Alma nie podejrzewa nawet, że to jej miłość z młodzieńczych lat. Raz tylko właśnie stwierdziła, że kogoś jej Octavio przypomina.
no możliwe.. ja jestem ciekawa kiedy Roberta się wkońcu dowie że Octavio jest jej ojcem :D
a no właśnie bo Mii matke kiedyś tam pokazali.. ja już się nie moge doczekać :]
i niedlugo ma byc, ze spotka swoja matke na lotniksu chyba, ale nie bedzie wiedziala, ze to jej matka, bo Franco powie, ze to znajoma, z ktora kiedys pracowal.;pp
mogli by to już puścić ..bo nie moge się doczekać.. :D
a podobno Mia i Miguel mają wziąść ślub .. wiecie coś o tym ?
DO Ta_co_lubi_czokoladE:
To nie dokońca jest tak, że on wymyślił sobie tą osobę. Podszywa się pod swojego brata bliźniaka.
A ślubu zadnego nie będzie. Miguel oświadczy się tylko Mii w ostatnim odcinku 3 temporady
jakiego brata blizniaka.?przeciez on nie ma zadnego brata blizniaka, tylko wymyslil ta historyjke i wcisnal ja dla 'Alicji.
dane swoje mozna zmienic juz w Polsce podajac tylko dobry powod, a tam to pewnie koperta i nazywasz sie inaczej ;pp