PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8855
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Roberta i Octavio

ocenił(a) serial na 10

Czy ktoś mi powie.. dlaczego Alma nie wie że Roberta jest córką Octavia.. przecierz powinna wiedzieć kto jest ojcem jej córki.

użytkownik usunięty
Natalcia_6

to jest właśnie bezsensu ... No ale ona go nie poznaje bo on zmienił swój wygląd <troche bo przeciez nie mial operacji ani nic> i zmienił swoją tożsamość;/ to jest też bezsensu bo jak można wymyślić sobie imię nazwisko i jakieś fałszywe miejsca pracy poprzedniej i zatrudnić się w szkole.?Co oni tam dowodów ani nic nie maja?;/

Zgadzam sie , ze z tą pracą Oktavia to juz nie mogli bardziej naciagnąc. No ale to jest telenowela i coś musi się dziać :)

Natalcia_6

no ale przecież Octavio wkręcił Pascualowi, że Mendiole bardzo dobrze zna. A jak wiadomo, Pascual ciągle chce się podlizać Mendioli :D A Alma domyśla się, że z nauczycielem jest coś nie tak i go sprawdza ;>

ocenił(a) serial na 9
Natalcia_6

ona przeciez wie, kto jest ojcem Roberty, bo nawet w ktoryms odc mowila temu staruszkowi, co z nia mieszka.<nie pamietam jego imienia>

tyle tylko, ze ona nie wiem ze ten, z ktorym kiedys sie przespala, jest Octavio, choc wyglada jej znajomo.;pp

ocenił(a) serial na 8
Natalcia_6

Bez obrazy, ale Alma zdaje się być typem puszczalskiej, dlatego tego nie wie. Ten serial ma w sobie wiele niewyjaśnionych do tej pory wątków.

ocenił(a) serial na 9
justynieczka

Alma jak najbardziej wie kto jest ojcem Roberty, ale Octavio w końcu zmienił swój look, więc Alma nie podejrzewa nawet, że to jej miłość z młodzieńczych lat. Raz tylko właśnie stwierdziła, że kogoś jej Octavio przypomina.

ocenił(a) serial na 9
Natalcia_6

wlasnie, dokladnie to mialam na mysli.;pp

ocenił(a) serial na 8
Natalcia_6

Faktycznie przypominam sobie taki moment.;)

ocenił(a) serial na 10
Natalcia_6

no możliwe.. ja jestem ciekawa kiedy Roberta się wkońcu dowie że Octavio jest jej ojcem :D

ocenił(a) serial na 9
Natalcia_6

w 3 temporadzie... i wtedy rownziez Mia dowie sie, ze ma matke...

ocenił(a) serial na 10
Natalcia_6

a no właśnie bo Mii matke kiedyś tam pokazali.. ja już się nie moge doczekać :]

ocenił(a) serial na 9
Natalcia_6

i niedlugo ma byc, ze spotka swoja matke na lotniksu chyba, ale nie bedzie wiedziala, ze to jej matka, bo Franco powie, ze to znajoma, z ktora kiedys pracowal.;pp

ocenił(a) serial na 10
Natalcia_6

mogli by to już puścić ..bo nie moge się doczekać.. :D

a podobno Mia i Miguel mają wziąść ślub .. wiecie coś o tym ?

ocenił(a) serial na 9
Natalcia_6

DO Ta_co_lubi_czokoladE:
To nie dokońca jest tak, że on wymyślił sobie tą osobę. Podszywa się pod swojego brata bliźniaka.

A ślubu zadnego nie będzie. Miguel oświadczy się tylko Mii w ostatnim odcinku 3 temporady

użytkownik usunięty
soker

no wlasnie on nie ma brata blizniaka ! to tylko taka bujda;p

ocenił(a) serial na 9
Natalcia_6

jakiego brata blizniaka.?przeciez on nie ma zadnego brata blizniaka, tylko wymyslil ta historyjke i wcisnal ja dla 'Alicji.

dane swoje mozna zmienic juz w Polsce podajac tylko dobry powod, a tam to pewnie koperta i nazywasz sie inaczej ;pp

ocenił(a) serial na 9
Natalcia_6

a spoko, bo juz myslalam, ze przegapilam jakis odcinek.;pp