http://www.telemagazyn.pl/?p=1&dzien=2008-08-01&godzina=9&nadawca=PTV4&kategoria =0&x=40&y=6
ja juz nie wiem sama co o tym myśleć..oni są wszyscy niepoważni... jak nie dokończą nawet 1 temporady to są skończonymi debilami i juz nigdy nie włącze tv 4 !!!!
Może po prostu coś im się pomyliło, przecież tv4 potwierdził informację że emisja trwa do 22 sierpnia. Poza tym skoro wykupili całą 1 temporade to po co mieliby przerywać? Po to żeby tylko stracić pieniądze?
tez tego nie rozmiem, moze bedzie jakas przerwa wakacyjna, a pozniej wyemituja do konca 1 temporade i zaczna 2, w ogole bez sensu sie robi, wezmy takiego zbuntowanego aniola, odcinkow bylo od cholery, chyba cos ok 300, a wyemitowali w calosci bo tak sie powinno emitowac telenowele - do konca, nawet jak maja 440 odc, przeciez stacja napewno wiedziala ile jest, wiec po co bylo w ogole zaczynac emisje jak teraz nawet do tego 215 odc nie dojda
Z tego co widać to będzie 199 odcinek, ten ostatni na TV 4. Zmiany w programie telewizyjnym zdarzają się czasem z różnych przyczyn, a co do pomyłki to nie sądzę, żeby naprawdę wystąpiła. Pomyłki raczej są w emisji tak było z jednym z powtórkowych odcinków zbuntowanych gdzie jednego dnia nie było odcinika powtórkowego!!!
Hmm... a może to poprostu błąd? tv4 zapowiedziało, że 22 sierpnia zostanie wyemitowany ostatni odcinek "Zbuntowanych: - 215. Dlaczego mieliby przerywać? Ja uważam, że to tylko jakiś błąd. Poza tym "Świat Seriali" (choć to nie zawsze wiarygodne źródło informacji) nic nie pisał o jakiejkolwiek przerwie, ani ściągnięciu filmu z anteny przed zakończeniem 215 odcinka... Dlatego sądzę, że to pomyłka i "Rebelde" zostaną wyemitowani do końca;) Jednak nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać...;/