ma ktoś może piosenki Anahi z nowej płyty?
oprócz "MI DELIRIO"? ;)
znane są wszystkie tytuły z płyty anahi
Mi delirio (singiel)
Otra vez
Me hipnotizas
Tu olor
Juego encanto
Sola en el amor
Accidente
Como narcótico
Buena ángelito
El primero suspiro
Yo si creo en las hada
NIESTETY CHYBA NIE MA ICH W NECIE BO PREMIERA PŁYTY JEST ZAPOWIADANA W PAŹDZIERNIKU..
Płyta wychodzi 24 listopada, więc piosenek jeszcze nie ma.
A ta lista powyżej to wymysł fanów, tracklista nie została potwierdzona. Anahi dopiero nie dawno wybrała materiał na płytę i nadal nagrywa. Potwierdzone utwory to tylko Mi Delirio, Me Hipnotizas i Gira La Vida.
to raczej nie żaden wymysł, bo płyta wychodzi w październiku . A ANahi przyjeżdża w listopadzie do POLSKI !!! ; DD .
Napisałam, że płyta wychodzi 24 listopada. Oficjalna tracklista nie jest znana, bo Anahi wybrała finałowe piosenki trochę ponad tydzień temu i nadal nagrywa. A owa lista krąży w internecie od dobrych dwóch miesięcy.
I tak rodzi się plotka, czytałaś Bravo Girl? Radzę nie wierzyć we wszystko co piszą w gazetach, bo mało wiedzą. Nikt na razie do nas nie przyjeżdża. Nie ma ŻADNYCH potwierdzonych/oficjalnych informacji, jak to wymyśliło Bravo Girl. Polska znalazła się tylko na liście proponowanych krajów, które Anahi chciałaby odwiedzić, ale nie musi. Wszystko tak naprawdę zależy od Polski - czy popularność Anahi wzrośnie, czy stacje radiowe i telewizyjne będą puszczały jej piosenki i czy wyjdzie płyta. A najważniejsze to to czy znajdzie się jakikolwiek sponsor/organizator, bo taki się nie znalazł gdy RBD chcieli zagrać koncert w Polsce 1 września. I Anahi owszem zaczyna trasę, ale 3 listopada w Brazylii i potrwa ona do grudnia 2010 roku. Jeżeli już odwiedzi Polskę, a na razie małe szanse to odwiedzi nas w 2010 roku. Kolejność jest prosta - Brazylia, Ameryka Łacińska, USA a dopiero pod koniec Europa.
Skoro płyta ma zostać wydana niby 24 listopada, a Anahi wystąpi 3 listopada w Brazylii, to co ona ma tam promować?
Według informacji przeczytanych przeze mnie,płyta ma ukazać się na przełomie października i listopada.;p
Zobaczymy, jak będzie naprawdę;pp
Anahi zagra 9 koncertów jeszcze przed wydaniem płyty. Tak zdecydował Guillermo Rosas, jej manager. Mnie się ten pomysł średnio podoba, bo nigdy nie poszłabym na koncert, gdyby wcześniej nie posłuchała materiału. Mam tylko nadzieję, że na początkowych koncertach zaśpiewa wszystkie piosenki z płyty, bo nie chce powtórki z rozrywki - czyli piosenek RBD.
Ja kieruje się tym co napiszą Anahi i Guillermo, nie informacjami z portali.
dokładnie. płyta wychodzi 24 listopada, a potwierdzone są tylko 3 piosenki (z tym, że nie wiadomo, czy GLA bd na płycie). koncert w Polsce nie jest jeszcze potwierdzony, Any zadeklarowała tylko, że chce do nas przyjechać, a nie że bd koncert, bo to zależy od organizatorów, a nie od niej.