Windows 7 to takie wstrętne "coś" co nie pozwala na odpalenie tej wybitnej gry na kartach
graficznych Nvidii i paradoksalnie po zamontowaniu o wiele mocniejszego sprzętu ATI... no cóż
powiem tyle że znów pogrążę się w ten mroczny i nieprzyjazny świat. Ostatnio chciałem nawet
zainstalować Mroczne Tajemnice ale coś mi tam nie działało dobrze (wersja MT z CDA). teraz
sciągam MT 2.0 ale czy to coś da... przekonam się za kilka godzin.
Boże... weź się czep tramwaju koleś. Napisałem że mi działa pod Windows 7, o to mi chodziło. Przy okazji aby nadać kreatywny bieg naszej rozmowie... grałeś w te Mroczne Tajemnice? Jeśli tak to możesz mi coś powiedzieć na ich temat.
Z mrocznymi tajemnicami wstrzymaj się jeszcze trochę dobrze Ci radzę, bo już za jakieś 4-5 miesięcy powinno być spolszczenie w miarę profesjonalne (fani tłumaczą).Z tego co wiem dochodzą nowe wątki i nowe światy.A będzie się działo gwarantuję Ci.Takich obrotów spraw nikt się nie spodziewał :D
Dzięki za radę. Na razie chyba pogram w samą podstawkę, mod i tak chyba nie odpali. Ale i tak pozdrawiam.
http://themodders.org/ tam są wszystkie odpowiedzi, również ta jak zainstalować. Ale nie ma się co spieszyć.Niech zrobią to cholerne tłumaczenie. Ten mod to majstersztyk. Szkoda, że nikt tego nigdy nie z dubbinguje :/