PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605963}
8,7 26 tys. ocen
8,7 10 1 26358
Gothic
powrót do forum gry Gothic

Znowu gram!

ocenił(a) grę na 10

Windows 7 to takie wstrętne "coś" co nie pozwala na odpalenie tej wybitnej gry na kartach
graficznych Nvidii i paradoksalnie po zamontowaniu o wiele mocniejszego sprzętu ATI... no cóż
powiem tyle że znów pogrążę się w ten mroczny i nieprzyjazny świat. Ostatnio chciałem nawet
zainstalować Mroczne Tajemnice ale coś mi tam nie działało dobrze (wersja MT z CDA). teraz
sciągam MT 2.0 ale czy to coś da... przekonam się za kilka godzin.

pionas666

no i co z tego

ocenił(a) grę na 10
stonedfish

Nic, cieszę się. nie przeszkadzaj XD

pionas666

to jest forum służące do dyskusji o filmach (w tym przypadku grach wideo) a nie Twój prywatny blog

ocenił(a) grę na 10
stonedfish

Boże... weź się czep tramwaju koleś. Napisałem że mi działa pod Windows 7, o to mi chodziło. Przy okazji aby nadać kreatywny bieg naszej rozmowie... grałeś w te Mroczne Tajemnice? Jeśli tak to możesz mi coś powiedzieć na ich temat.

ocenił(a) grę na 9
pionas666

Z mrocznymi tajemnicami wstrzymaj się jeszcze trochę dobrze Ci radzę, bo już za jakieś 4-5 miesięcy powinno być spolszczenie w miarę profesjonalne (fani tłumaczą).Z tego co wiem dochodzą nowe wątki i nowe światy.A będzie się działo gwarantuję Ci.Takich obrotów spraw nikt się nie spodziewał :D

ocenił(a) grę na 10
davidstar

Dzięki za radę. Na razie chyba pogram w samą podstawkę, mod i tak chyba nie odpali. Ale i tak pozdrawiam.

ocenił(a) grę na 9
pionas666

http://themodders.org/ tam są wszystkie odpowiedzi, również ta jak zainstalować. Ale nie ma się co spieszyć.Niech zrobią to cholerne tłumaczenie. Ten mod to majstersztyk. Szkoda, że nikt tego nigdy nie z dubbinguje :/

ocenił(a) grę na 10
davidstar

No i narobiliście mi smaku dobrze,że posiadam oryginała bo chyba czas znowu pograć :)