PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=696900}
6,5 52  oceny
6,5 10 1 52
Kraven Manor
powrót do forum gry Kraven Manor

Gra jest niby survival horrorem, ale nie odczuwałem żadnej grozy, ani razu mnie nie przestraszyła, nie ma w niej żadnego napięcia. Klimat na początku da się odczuć, ale mija wraz z pojawieniem się pierwszej kukiełki. Już wtedy można zrozumieć prawidła rządzące ową produkcją i do końca niczym już nie zaskakuje. Jedynie historia jako-tako trzyma poziom, choć nie jest to nic nadzwyczajnego. Muzyka przeciętna, grafika również. Na minus optymalizacja - gra przycina, do tego można utknąć zahaczając o leżące przedmioty. Max 5/10, ale nie polecam nawet na tę jedną godzinę.

ocenił(a) grę na 7
drenz

a mi się podobała. nie tylko mając na uwadze jej darmowość, czy stworzenie jej przez absolwentów jakiegoś uniwerka, ale też ogólnie. biorąc pod uwagę jej długość ma w sobie wystarczająco duzo mechanik by nie zdążyła znudzić. co do braku survivalu, zakładam że obaj graliśmy na normalu, a nie nightmare, więc co kto lubi, to bierze. zgadzam się co do braku optymalizacji. natomiast przez tą godzinę warto, ja byłem zaciekawiony do samego końca.