PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656256}
6,2 5,8 tys. ocen
6,2 10 1 5783
Need for Speed: Most Wanted
powrót do forum gry Need for Speed: Most Wanted
ocenił(a) grę na 7
erka15

Jak się umie grać, to się umie uciekać...

Tymonello

to napisałem jak nie umiałem grać :)

ocenił(a) grę na 6
erka15

Ciężko jest uciec policji, a w szczególności jak się jedzie takim padłem jak Maserati. Brakuje kryjówek, dlatego pościg jest męczący.

ocenił(a) grę na 6
marynarzu4

najlepiej się ucieka czymś co jest ciężkie (do taranowania) i jednocześnie w miarę szybkie, jak na przykład porsche panamera lub mercedes sl.

ocenił(a) grę na 7
erka15

Zatem jestem postacią legendarną ;___; A tak na serio, to czy my mówimy o tej samej grze?! O_o Czy to możliwe, że wersja na Vitę aż tak bardzo różni się od pozostałych?

Zatem jaki jest mój cudownie misterny sposób na ucieczkę przed stróżami prawa? Już w pierwszych sekundach pościgu jadę spokojnie przed siebie, aż policja zostaje w tyle. Wtedy też po dość krótkim czasie czerwono-niebieski okrąg na radarze przestaje mnie śledzić, znaczy się staje w miejscu. Kiedy wyjeżdżam poza ów wihajster, "SYTUACJA SIĘ USPOKAJA".

Jeśli po drodze sobie dodatkowo nie nagrabię (czyt.: mam bardzo niski poziom pościgu), wystarczy że po przejściu pościgu w fazę "niebieską" NATYCHMIAST się zatrzymam (zgadza się - na środku drogi) i zgaszę silnik. W taki oto sposób pościg trwa około... 10 sekund (na podstawie informacji wyświetlającej się na ekranie po zakończeniu pościgu). Nie, nie pomyliłem się.

Raz z ciekawości wkurzyłem smerfy do najwyższego możliwego stopnia. Uciekłem bez problemu, choć już nie tak szybko.

ocenił(a) grę na 7
Mati9319

Sorry, że odkopuje.
Wersja na vitę różni się tylko tym, że trzeba sie nauczyć grać na tej konsoli (ustawienie przycisków analogów itp...).

ocenił(a) grę na 7
erebeuzet

Tak też myślałem, dlatego też właśnie dziwię się że niektórzy mają tak wielkie problemy z ucieczką

ocenił(a) grę na 8
erka15

Dziś goniły mnie 4 policje i jakoś uciekłam, więc na pewno się da.

ocenił(a) grę na 6
erka15

Policja jest słaba, maksymalny poziom "poszukiwania" i idzie uciec normalnie....

ocenił(a) grę na 5
erka15

Są przypadki, kiedy może nie tyle się nie da, co zajmuje to dużo czasu. Jeśli bierzesz udział w obławie i chcesz zrobić dobry czas, to może być ciężko. Sam chociażby tym gokartopodobnym samochodem nie mogłem nic przejść ze względu na krótką skrzynię biegów, a do odblokowania dłuższej musiałem być na 1 miejscu w obławie (cokolwiek to znaczy, skoro tam nie ma mety ani innych uczestników). Mogę to zrobić w dwie minuty, ale zawsze mam srebro i nie mogę tej skrzyni odblokować, a bez tego na każdym wyścigu biorą mnie na pierwszej prostej. Policja to w ogóle jakiś żart, lecisz 250, nitro w podłogę, a oni wyprzedzają na lajcie.