mam pytanie czy tu na tym forum są sami fani rumuńskim filmów z przesłaniem? dlaczego każdy kto ogląda typowe komedie do śmiania, wyłącza mózg i i luzuje bawi, dlaczego przy każdym tego typu filmie, jak harold i kumar czy american pie czy tam nie wiem no wiecie o co mi chodzi są tematy: słaby film, przewidywalny, wyłączyłem po 10 minutach, strasznie nudny, nieśmieszny, głupi itp, czego się oczekuje od takich filmów? taki film ma być głupi, śmieszny, zwariowany, loogle, motley lou oraz lets get a sterted i leży i kwiczę, czego oczekują tamci ludziee? rozumiem są filmy jak zielona mila czy skazani na shawhank, ale to inne gatunki to są filmy do śmiania, po co ludzie którzy pod każdym tego typu filmem zakładają temat i piszą jaki to zły film jest. ehh, jakby to były stare 40 letnie grzyby, wiecie co w tym jest najlepsze? ja jestem przeciętniak ci z tego filmu również i śmieszy ich prosty humor, jak ktoś czegoś takiego nie wiem, nie satysfakcjonuje go to po cholerę takie coś ogląda? rozumiem gust, ok, ale jeśli pod każdym filmem tak się piszę to tego nie rozumiem... sorry że tu się tak wyżywam, ale nie chciałem zaśmiecać kolejnym bzdurnym tematem.
ja oczekuje od film przedewszystkim dobrego ciekawego scenariusza
a tu grupa 40 latków zachowuke sie jak dzieciaki a American Pie tylko gadają o dupach cipach i dymaniu o ile w American Pie mozna to lubiec i rozumiec bo w koncu to licealiści i myslą o jednym
ale jak widze 40 latków zonatych spuszczonych z łancucha na jakies tam ferie ze starymi kuplami i bredzą ciągle i ciziach to jest troche zenujące
Nudzisz. Oczekujesz od tego filmu zaje... scenariusza itp. To tak jakby oczekiwać cycków w Shrek'u.
Zgadzam sie z kolega wyzej. Wymagania niektorych ludzi co do glupkowatych komedii nie moga bazowac na wlasnej fantazji. Nie wymagamy 4 strefowej klimy wsiadajac do malucha.
Film mial byc o 4 typach i ciziach wiec byl, dla jednych smieszny dla innych nie.. ale nikt nikogo nie oszukal napewno.
Mnie osobiscie film sie podobal, moze nie wylewalem lez ze smiechu anmi nie zrywalem bokow tak ze teraz mam talie "osa", ale bylo kilka momentow ze naprawde szlo sie posmiac a napewno nie nudzilem sie ogladajac :)
Polecam kazdemu kto lubi malo powazne amerykanskie komedie :)