Hej szukam filmu . Film był związany ze świąteczna tematyka. Ojciec był prawnikiem chyba od rozwodów. Jego 19letnia córka przedstawia mu chłopaka który jest od niej o 10 lat starszy. Młodzi chcą wziąć ślub. Kojarzę tez ze dziewczyna często chodziła w związanych wlosach. Ojciec nie akceptuje zięcia ze względu na...
Witam
Od dłuższego czasu szukam tytułu filmu. Jedyne co udało mi się z niego zapamiętać to parę szczegółów, ale może z Waszą pomocą uda mi się go odnaleźć. Do sedna
Oddział najemników wkracza do jakiegoś kompleksu, laboratorium (prawdopodobnie tajnego), w którym nikogo już nie ma. Po przebadaniu dochodzą do wniosku,...
Cześć, jak w tytule.
Szukam filmu, który widziałam gdzieś w internecie jakoś na przełomie 2011/2012 roku, więc trochę lat już ma.Dziewczyna wprowadza się do nowego mieszkania po śmierci matki(?) a w przeprowadzce pomaga jej ojciec. Z tego co pamiętam to chyba ciężko to przeżyła. Ojciec jedzie do siebie a ona mieszka...
Kiedyś na jakimś kanale zobaczyłam film o kobiecie której nie podobało się jej życie i chciała to zmienić w trakcie tego poznała mężczyznę pracującego w sklepie z lampami (on za to chciał lepiej się odżywiać i schudnąć ). Więcej z filmu nie pamiętam. Bardzo proszę o pomoc...
Pewna istota opowiadała o scenie z filmu lub serialu gdzie w wyniku ''czegoś'' rozprzestrzenił się wokół biały proszek czytaj. narkotyki przypominając śnieg a w tle właśnie leciała piosenka Let it Snow! Let it Snow!
Czy ktoś może coś kojarzy?
Szukam filmy wyemitowanego gdzieś w latach 2002-2005/6 (prawdopodobnie wcześniejsza produkcja) o zamachowcy terroryzującego autobus z dziećmi. Żądał zawiezienia go na lotnisko. Odstrzelił go snajper. Ostatecznie bomba jaką miał okazała się atrapą. Thriller albo sensacyjny raczej.
Dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Jeden z filmów dotyczył Samuraja na dzikim zachodzie. Była też tam piękna kobieta, która go uwiodła i byli razem długo i szczęśliwie :)
Drugi dotyczył samuraja, który dotarł do tajlandii lub podobnego kraju do jakichś wojowników i tam nauczył się ich stylu i połączył go razem ze swoim stylem miecza :)
Będę wdzięczny...
Cześć.Jak mówi tytuł poszukuje filmu.Oglądałam go bardzo dawno temu i spodobał mi się.Teraz chciałam obejrzeć go znowu ,ale nie pamiętam tytułu.Gatunkowo wydaję mi się że był to thiller.Jedyne co zapamiętałam to to ,że główni bohaterowie żeby kogoś uratować musieli rozwiązywać zagadki mordercy i ,że w jednej ze scen...
więcejCześć, przychodzę do was z prośbą w odnalezieniu filmu, którego widziałem za dzieciaka. Facet ranny ze strzelbą w ręce(chyba) znajduje na takim powiedzmy pustkowiu sklep/dom gdzie mieszka facet nerd(okrągłe okularki, włosy w środku łyse) wraz ze swoją (chyba) żoną. Ona go opatruje a następnie uprawiają razem seks....