Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam :). Szukam jakichś ciekawych komedii z typowym angielskim humorem, typu "Zgon na pogrzebie". Z góry dziękuję :)

Otóż, było to już bardzo dawno temu, mam teraz 19 lat, ale wciąż siedzą mi w głowie fragmenty pewnego filmu.
Wydaje mi się, że zobaczyłam go na jednym z kanałów TVP, niestety nie pamiętam, w jakim wieku miało to miejsce możliwy przedział 10-13 lat.
Co pamiętam; typowa rodzina z lat 80/może wczesne lata 90, nic...

Cześć, znacie może jakiś film cos związanego z imprezami? cos typy projekt x na przykład ;)

Poleca ktoś jakieś fajne, godne polecenia filmy? :)

Mały chłopiec widzi jak bogaty chłopak zabija jego ojca rzeźnika. Gdy dorasta pracuje jako jakiś "agent rządowy" , odnajduje morderce ojca i ma okazje się zemścić.

Cześć. Szukam serialu o podobnej tematyce jak spartakus, wikingowie. Ma byc walka, seks, alkochol itp itd. Istnieja w ogole inne tego typu seriale?

Witam, znacie moze jakies filmy o II wojnie swiatowej z punktu widzenia niemieckich zolnierzy, ogolnie niemcow?

Witam mam pytanie czy znacie jakieś seriale, gdzie widać przemianę bohatera. Mam na myśli przemianę typu Walter White z Breaking Bad" lub Clarke Griffin z "The 100" gdzie następuje przemiana bohatera i w jej wyniku podejmuje kontrowersyjne decyzje aby przeżyć. Help pls

Niestety nie wiem za dużo, kompletnie wypadło mi z głowy jaki miał tytuł lub nawet nazwisko aktora grającego głównego bohatera... wiem, że był to dramat, dość nowy na pewno 2015, no może '14 ale wątpie, zaczynało się od tego, że mężczyzna był terrorystą i miał w swoim płaszczu bombę, lecial samolotem i mial ją...

byl sedzia pilkarski,ktorego zona w tajemnicy przed nim przyjela lapowke,za to pozniej polamali mu noge jacys wynajeci huligani