Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

byl sedzia pilkarski,ktorego zona w tajemnicy przed nim przyjela lapowke,za to pozniej polamali mu noge jacys wynajeci huligani

Oglądałam go kilka miesięcy temu, chyba na Canal+ albo HBO. Był o mulatce, która była córką niewolnicy i jakiegoś generała. Po śmierci ojca, jego rodzina zgodziła się nią zaopiekować. Dorastała w dobrych warunkach i jakoś w okresie, kiedy wydawano dziewczęta w jej wieku za mąż, zakochała się w chłopaku, który był...

dziś na You tube śmigła mi reklama filmu,w skrócie młoda atrakcyjna blondynka dostaje się do paki ,są tam doświadczone więźniarki,chyba udaje lesbijkę ,wygląda na komedie,film jest pewnie nowy skoro leci na reklamie
dziękuje z góry

Witam,
Natrafiłem kiedyś na film, o kobiecie, która trafiła do więzienia.
Jedyne co pamiętam, to że było od groma scen erotycznych (głównie w więzieniu, z innymi kobietami). Fabuły kompletnie nie pamiętam a chciałbym obejrzeć ten film.
Ktoś kojarzy tytuł ?

Hej jako że nie widzę na pierwszych 10 stronach zbiorczego tematu tego typu za to pełno pojedynczych to i ja dołożę swoje śmieci ;). Szukam u was drodzy internauci tytułu filmu w którym kobieta ucieka od jakiegoś szajbusa (chyba) i z tego co pamiętam poznaje chłopaka w barze, i wyraźnie daje do zrozumienia że zależy...

więcej

Hmmm... niewiele pamiętam, bo film leciał chyba pod koniec lat 90. (lub zaraz po 2000 r.) na TVP2, późnym wieczorem. To był chyba thriller albo horror, prawdopodobnie angielski. U chłopaka, który mieszka [chyba] sam [i chyba w typowej angielskiej wysokiej "szeregówce"], zjawiają się nagle "przyjaciele" z klasy. Chłopak...

więcej

Witam, poszukuje filmu, który oglądałem kilka lat temu, niestety było to troche z doskoku i jedynie ostatnia scena dosyć dobrze zapadła mi w pamięć, aczkolwiek licze na Was:)

opis kopiuje z tego co opisywałem koledze na messengerze (może być trochę chaotycznie napisany- wybaczcie):

Gość w jakiejś operze czy...

Witam, szukam filmów komedi, horrorów i mordobicia. Najlepiej amerykańskie

Cześć!

Szukam filmu, który wg was albo innych źródeł, został okrzyknięty najbardziej amerykańskim filmem, gdzie wszystko jest "takie amerykańskie" (kultura, zachowanie, przedstawienie postaci, a zwłaszcza język!)

Czy ktoś coś jest w stanie polecić?
Potrzebuje tego do pracy licencjackiej. Wymyśliłam sb, że będę...

więcej

Na temat podróży w czasie. Pamiętam strzępy filmu. Jego syn rozgryza jego notatki po latach na spółkę z jakimś profesorem w piwnicy. Pamiętam jakies artykuly z gazet w filmie o kimś zastrzelonym tej nocy. Na koncu syn odnajduje ojca i strzela sobie w głowę by go powstrzymać nim wyruszy w czasie gdy on jest dzieckiem bo...

więcej