Babita Hari Shivdasani

Średnia ocena dla całej twórczości
5,8/10 4
głosy
Średnia ocena
7,3/10 3
głosy
data urodzenia:1948-04-20
miejsce urodzenia:Bombaj, Indie
Wzrost:160 cm
stan cywilny:mąż Randhir Kapoor (od 06.11.1971), 2 córki: Karisma (ur. 25.06.1974) i Kareena (ur. 21.09.1977)
Babita Kapoor

biografia

+

Babita Kapoor jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znana z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1972
Neeta
    1972 
    Kohili
      1971
       
        1971 
         
          1971 
          8,0Monica
            1970
            Barkha
              1970 
               
                1969
                 
                  1969 
                   
                    1969 
                     
                      1969 
                      Ratna
                        1969 
                        Deepali Lakhanpal
                          1968
                           
                            1968 
                            Archana
                              1968 
                               
                                1967
                                4,5Kanla
                                  1967 
                                  6,0 
                                    1966
                                     

                                      dodaj nowy temat w dyskusji

                                      Dowiedz się więcej o