Średnia ocena dla całej twórczości
7,6/10 1.669
głosów
Średnia ocena
-/10 0
głosów
Cristina García I

biografia

+

Cristina García jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znana z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2013-2014
8,2 
    2012
    7,5 
      2010-2011
      7,6 
        2008-2009
        8,5 
          2007
          9,8 
            2003
            5,7 
              2000
              7,4 
                1999-2000
                5,5 
                  2013-2014
                  8,2
                  • (materiały do scenariusza, historia)

                  dodaj nowy temat w dyskusji

                  Dowiedz się więcej o