Średnia ocena dla całej twórczości
7,7/10 2.577
głosów
Średnia ocena
-/10 0
głosów
0 osób dodało do ulubionych
data urodzenia:1887-01-15
miejsce urodzenia:Natal (obecnie KwaZulu-Natal), RPA
stan cywilny:żona Poppy Wyndham (do 1922)
Dennis Wyndham

biografia

+

Dennis Wyndham jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1956
Dan
    1954
    Pracownik #2
    • (niewymieniony w czołówce)
    1953
    Przestępca
      1952
      7,8Rebeliant w piwnicy z winem
      • (niewymieniony w czołówce)
      1951
      Don Silvio
        1950
        Fernando Barrio
          1948
          7,3Mężczyzna na ulicy, który uderzył Olivera
          • (niewymieniony w czołówce)
          1948 
          Sierżant Fisher
            1947
            6,5Sam
              1947 
              6,0Uwięziony górnik używajacy młota
              • (niewymieniony w czołówce)
              1943
              George, barman
              • (niewymieniony w czołówce)
              1942
              Wiejski piekarz
              • (niewymieniony w czołówce)
              1941
              5,0Jim
              • (niewymieniony w czołówce)
              1941 
              Jem
                1940
                8,7Portier
                  1940 
                  Kapitan Raleigh
                    1938
                    Szef straży więziennej
                      1936
                      10Maryatt
                        1936 
                        Satelita
                          1935
                          Don Silvio
                            1935 
                            Podróżnik
                              1934
                              Asystent
                                1933
                                Marynarz
                                  1933 
                                  March
                                    1932
                                    Lafonde
                                      1931
                                      Narzeczony panny młodej
                                        1929
                                        5,7The Mobilizer
                                          1929 
                                          7,5Murphy
                                            1920
                                            Jan Rid
                                              • Zmarł w Worthing (Anglia, Wielka Brytania).
                                              brak tematów

                                              Dowiedz się więcej o

                                              WTF:false,ads:true