Średnia ocena dla całej twórczości
7,7/10 2.699
głosów
Średnia ocena
-/10 0
głosów
data urodzenia:1887-01-15
miejsce urodzenia:Natal (obecnie KwaZulu-Natal), RPA
stan cywilny:żona Poppy Wyndham (do 1922)
Dennis Wyndham

biografia

+

Dennis Wyndham jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1956
Dan
    1954
    Pracownik #2
    • (niewymieniony w czołówce)
    1954 
    4,0Banita
      1953
      Przestępca
        1952
        7,7Rebeliant w piwnicy z winem
        • (niewymieniony w czołówce)
        1951
        Don Silvio
          1950
          Fernando Barrio
            1948
            7,3Mężczyzna na ulicy, który uderzył Olivera
            • (niewymieniony w czołówce)
            1948 
            Sierżant Fisher
              1947
              6,5Sam
                1947 
                6,0Uwięziony górnik używajacy młota
                • (niewymieniony w czołówce)
                1943
                George, barman
                • (niewymieniony w czołówce)
                1942
                Wiejski piekarz
                • (niewymieniony w czołówce)
                1941
                5,0Jim
                • (niewymieniony w czołówce)
                1941 
                Jem
                  1940
                  8,0Portier
                    1940 
                    Kapitan Raleigh
                      1938
                      Szef straży więziennej
                        1936
                        10Maryatt
                          1936 
                          Satelita
                            1935
                            Don Silvio
                              1935 
                              Podróżnik
                                1934
                                Asystent
                                  1933
                                  Marynarz
                                    1933 
                                    March
                                      1932
                                      Lafonde
                                        1931
                                        Narzeczony panny młodej
                                          1929
                                          5,6The Mobilizer
                                            1929 
                                            6,7Murphy
                                              1920
                                              Jan Rid
                                                • Zmarł w Worthing (Anglia, Wielka Brytania).
                                                brak tematów

                                                Dowiedz się więcej o

                                                WTF:false,ads:true