Francis Gerard Luis Fairlie

Średnia ocena dla całej twórczości
7,8/10 4
głosy
Średnia ocena
-/10 0
głosów
data urodzenia:1899-11-01
data śmierci:1983-04-12
miejsce urodzenia:Londyn, Anglia, Wielka Brytania
stan cywilny:żona Joan (do jego śmierci)
Gerard Fairlie

biografia

+

Gerard Fairlie jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1951
 
    1936
     
      1936 
       
        1936 
         
          1935
          7,7 
            1935 
            8,0 
              1935 
               
                1935 
                 
                  1934
                   
                    1933
                    • (powieść)
                    brak tematów

                    Dowiedz się więcej o